5 must haves til entréen

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Har du også svært ved at indrette entréen? Den må hverken være for mørk eller for lys. Den skal være indbydende men stadig praktisk. Det er det rum du og dine gæster først træder ind i, så entréen er ligesom førstehåndsindtrykket af hele boligen – og dermed drøn vigtig! Vi har fundet 5 must haves – og alternativer til enhver smag – så du nemt kan pifte entréen op på en lækker og praktisk måde.

1. Få skoene væk!

Med et skoskab som f.eks. Flasterbro skoskab fra Mavis, kan dine sko blive gemt helt væk, men stadig så de er lette at finde frem igen. Skabet har plads til mellem 18 og 24 par sko, og giver ekstra plads i entréen, så det ikke flyder rundt med sko.

2. Flot opbevaring af jakker

Det kan godt være lidt irriterende med overfyldte knager i entréen. Din jakke skal dele knag med 2-3 andre jakker, og når du endelig har brugt fem minutter på at få den op at hænge, stryger den på mystisk vis på gulvet så snart du vender ryggen til... Der findes heldigvis en løsning. Stumtjenere! Bl.a. den fine Confetti stumtjener fra Rowico. Med en stumtjener som denne har du nem adgang til overtøjet, samtidig med, at det præsenteres på en flot måde.

3. Et spejl i entréen er et vigtigt must have!

Med et spejl i entréen kan du altid se, hvordan du ser ud, lige inden du går ud af døren. Dine gæster vil også være glade for et spejl i entréen, så de lige kan rette på tøjet eller fikse håret, inden de går videre ind i huset. Vælg f.eks. Wall '60 spejl fra Zuiver, der har en flot rund form og en praktisk lille hylde.

Tip: Et spejl er desuden en god ide, hvis du har en lille entré, da et spejl får rummet til at virke større.

4. Bænk i entréen

Vi elsker bænke i entréen! En bænk i entréen er en sikker vinder hver gang! Det får entréen til at fremstå mere indbydende, da du stille og roligt kan sætte dig ned og tage sko og støvler af og på. Så slipper du også for at stå og holde balancen, mens du flagrer med et skohorn i den ene hånd og en taske i den anden.
Foruden at være praktisk, kan en bænk som denne Cinas Kenny træbænk også bruges til dekorativ indretning, med bl.a. skind, planter, lanterner eller andet der er med til at skabe en hyggelig stemning.

5. Pynt entréen!

Behag øjenene med små pynteting i entréen. Brug bl.a. de populære fletkurve fra Bloomingville til opbevaring af handsker, tørklæder og hatte, eller brug kurvene som potteskjuler til de lidt større gulvplanter, for at skabe et flot og livligt udtryk i entréen.