5 must haves til spisestuen

En god flaske vin og venner til middag.

For nogle af os er dette opskriften på en perfekt aften om spisebordet. Men har du alt, hvad der skal til for at fuldende oplevelsen, med godt selskab i en komfortabel og flot spisestue?

Her får du 5 hurtige til at gøre lige præcis din spisestue unik og personlig.
Soveværelsets vigtigste funktion er at skabe ro, så det er altid en god idé at indrette rummet med rolige og neutrale farver.

 

Vitrineskab

Er et vitrineskab mere end blot praktisk opbevaring? Ja! Et vitrineskab har stor indflydelse på helhedsindtrykket i din spisestue, og er perfekt til fremvisning og opbevaring. Det smukke Downtown Raw vitrineskab fra Nordal, vil skabe masser af blikfang, hvor du bl.a. kan udstille dit fine service.

 

Spisebord og spisebordsstole

Hvilke møbler er de vigtigste i spisestuen? Ja, du gættede rigtigt! Spisebordet og de tilstødende spisebordsstole. Det er nemlig her vi samler familien og vennerne, og det er samtidig her vi har mulighed for at adskille vores stil fra naboens. Med Cross spisebord fra Muubs får du naturen indenfor, der sammen med Flex Back spisebordsstol vil give dig et unikt spisebordssæt.

 

Belysning

For at fuldende indretningen i spisestuen er lamperne henover spisebordet en af de vigtigste detaljer. Få waauuw-effekten fra dine gæster med den flotte Ballroom XL lampefra Design by Us, der skaber en hyggelig belysning.

 

Rullebord

Det mest oversete møbel til spisestuen er et rullebord. Det lille, men meget praktiske bord med hjul, er blevet forbigået af de fleste indretningseksperter de seneste par år, men nu er rullebordet på vej tilbage. Vi er helt forelsket i dette rullebord i messing fraNordal, som indbyder til at skabe et personligt udtryk, uanset om det er til opbevaring af vin, planter eller service det bruges til.