EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER!

EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER

 

5 gode råd til en bedre nattesøvn

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vi kender det alle sammen! Det kan til tider være svært at sove, også selvom du er træt. Du vender og drejer dig i håb om, at komme til at ligge bedre og derefter falde i søvn. Men nej, den virker bare ikke altid.
Vi vil gerne hjælpe dig med, at få en bedre nattesøvn, så her får du 5 gode råd til en bedre søvn.

Luft ud før sengetid

Et køligt soveværelse hjælper til en bedre søvn. Derfor er det en god ide, at lufte ud en time før du skal sove for at få temperaturen lidt ned. 

Skift sengetøj jævnligt

Du bør som minium skifte sengetøj 1 gang om måneden! Dog kommer det an på, hvad du laver til hverdag. Arbejder du hårdt eller sidder du stille i løbet af dagen? Har du pulsen oppe flere gange om dagen eller har en tendens til at svede let, bør du skifte sengetøj hver 14. dag.

Gå glad i bad

Drop det iskolde bad inden du går i seng. Tag derimod et lunket bad, da det hjælper kroppen til at køle ned og slappe mere af.

Ud med skærmene

Er du en af dem der ser TV eller kigger på din telefon lige inden du skal sove? Dårlig vane! Brugen af elektrisk lys forstyrrer din søvn, så lad dit TV blive i stuen og læg din telefon fra dig, når du skal sove.

Sengen skal passe til dig

Det er vigtigt at sengen passer til lige netop din krop! Den perfekte seng til dig, kommer både an på din vægt, om du har rygproblemer, sveder meget, eller har det koldt om natten.

Hvis du har det varmt om natten, skal du vælge en latex topmadras. Den er ventilerende og åndebar, hvilket betyder at varmen har nemmere ved at forlade madrassen.

Hvis du har problemer med ryggen, bør du vælge en celcius topmadras. Madrassen er trykaflastende og former sig efter kroppen, hvilket giver en god positur.
Derudover hjælper den dig til at holde på kropsvarmen, hvis du har det koldt om natten.

Er du i tvivl om hvilken madras du skal vælge, og er udtryk som pocket fjedre, komfortzoner og hårdhed kun med til at forvirre dig, så tag et kig på vores sengeguide.
Her guider vi dig igennem et utal af muligheder og tager højde for individuelle behov, så du er sikker på at få den helt rigtige seng.