6 uundværlige til soveværelset

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Du bruger mange timer i dit soveværelse hver dag, så hvorfor ikke bruge timerne til at nyde omgivelserne? Soveværelsets vigtigste funktion er at skabe ro, så det er altid en god idé at indrette rummet med rolige og neutrale farver.

Soveværelsets indretning og udtryk har stor betydning for din søvn, derfor har vi fundet 6 must haves som nemt forvandler dit soveværelse fra et koldt soverum, til en rolig og praktisk oase.

Sengegavl

Med en sengegavl pifter du nemt sengen og soveværelset op, så det emmer af personlighed og eksklusivitet.
Hampton sengegavl er en elegant polstret gavl med knapper der udover at skabe en hyggelig stemning i soveværelset, også giver dig ekstra støtte til hoved og ryg, når du sidder op i sengen.

Brug gulvtæppe i soveværelset

Du kan let skabe et helt nyt udtryk i soveværelset ved brug af et gulvtæppe. Et tæppe med neutrale farver giver en rolig og hyggelig stemning i rummet. Lækkert og flot gulvtæppe med lang luv fra danske Ib Laursen. Tæppets lange luv er blødt og meget behageligt at gå på. Gulvtæppets smukke mønster vil give dit soveværelse et ekstra pift i rummet og bidrage med et stemningsfyldt udtryk. Målene på tæppet er 120x180 cm.

Et praktisk sengebord

Delta sengebord i hvid med egetræstruktur i designet, vil passe ind i de fleste danske hjem. Det skandinaviske sengebord har et enkelt og elegant udtryk, der med dens neutrale farver skaber ro til øjet og soveværelset. Sengebordet er desuden en praktisk måde, at opbevare de ting du bruger mest som bl.a. bøger, briller m.m., lige inden du skal sove samt om morgen, når du vågner.

Print & Artwork

For at gøre soveværelset indbydende og lækkert, er det en god ide at give væggene i soveværelset mere liv. Sammensæt flere plakater og prints over sengen, som giver dig lyst til at opholde dig mere i rummet. Soft Transparency printet fra Paradisco Productions er designet i helt delikate og bløder toner, som vil passe perfekt indtil soveværelset med de flotte, rolige og lyse farver.

Sengelampen

Belysningen i soveværelset er en vigtig faktor! Den skal ikke være for stærk henover sengen, så den forstyrre dine øjne når du f.eks. læser. Desuden vil væglamper i soveværelset skabe mere plads på dit sengebord. Med Bellis væglampe 160 fra Design by Us får du en hyggelig belysning i rummet, hvor lyset trænger ud gennem de små huller i lampen. Væglampen har desuden en snert af retro design.

Garderobeskabet

Med store garderobeskabe i soveværelset, vil du kunne skabe dit eget walk in closet uden at bruge et ekstra rum af huset. Med et garderobeskab vil du stadig kunne skjule dit tøj væk.
Verona skabsmodul giver gode muligheder for opbevaring, da du kan indrette dit skab alt efter ønske og behov.