EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER!

EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER

 

Få sengen leveret og slip for selv at slæbe

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vil du slippe for besværet med at slæbe en ny seng? Unoliving har et stort og kvalitetspræget udvalg af billige senge i de velkendte størrelser, så du ved at du ikke går forgæves i din jagt på din nye seng. Når du om aftenen ligger i din nye bløde seng, kan du se tilbage på en dag, hvor der er blevet ringet på døren, venlige chauffører har stået udenfor og sagt "Vi har en ny seng til dig Hr.", glæden ved at fjerne emballagen og se sengen, og ikke mindst glæden ved knapt nok selv at skulle have løftet en finger. Så let kan det nemlig gøres. Slip for at tage forbi sengebutikker, og bestil online fra din egen stue. Kaffen er jo allerede brygget, og der er ingen anmassende ekspedienter, der forsøger at presse dig mere på, end hvad du selv har brug for. Hvem der så viser sig at være anmassende i din egen stue, skal vi ikke blande os i.

Køb nemt en seng online 

Trin 1: Find frem til vores sengekategori, der ligger under "soveværelser."

Trin 2: Brug så lang tid som du har lyst til på at kigge vore modeller igennem, og find en der passer perfekt til dig, og dit soveværelse.

Trin 3: Læg den rette seng i "indkøbskurven", gå til bestillingen og indtast leverings- og betalingsinformationerne - det tager ikke mere end 5 minutter.