Tom Tailor - Modulsofa

Design din egen sofa med Tom Tailor

Sofaen er en af de vigtigste møbler i stuen, og den sætter derfor standarden og stilen for alle de andre møbler. Det er derfor ikke altid nemt at finde den rette sofa, til lige netop din stue. Der er mange ting, der skal tages højde for, og smag er kun en lille del af det. Det er lige så vigtigt, at sofaen passer i huset, i rummet og sammen med de andre møbler.

Den individuelle sofa
En måde at få den helt rigtige sofa, er simpelthen at designe den selv med forskellige moduler og en variation af farver. På den måde, får du en sofa, der passer både med dit hjem, din stue og din individuelle smag. Lad os guide dig, så du kan få en sofa, der passer netop dig.


Tom Tailor Elements
Midtersektionen
Midtersektionen er en sektion uden ekstra armlæn og den kan derfor bygges op med sektioner på begge sider. Hvis du ønsker en mindre sofa, kan du nøjes med et enkelt større modul eller et chaiselongmodul, men du kan også sagtens bygge en stor sofa uden om denne sektion.

Tom Tailor sofa midtersektion

Hjørnesektionen
Hvis du gerne vil designe din egen hjørnesofa, skal du starte med hjørnesektionen. Hjørnesektionen kan, som midtersektionen, udbygges med andre moduler, og her vil vi råde dig til at sætte moduler på begge sider. Ønsker du en lille sofa, kan du udbygge med en midtersektion på hver side af hjørnesektionen. Ønsker du til gengæld en stor hjørnesofa, kan du både bruge den store sofasektion samt chaiselongen til at bygge den perfekte sofa.


Tom Tailor sofa hjørnesektion
Den store sofasektion
Den store sofasektion er lidt større end midter- og hjørnesektionen og placeres som en afsluttende sektion, da den er udstyret med armlæn i enden. Ønsker du en mindre sofa, kan denne sektion sættes sammen med en chaiselong for en kompakt lille sofa, men ønsker du en større sofa, er der ingen grænser for, hvordan den kan sættes sammen med de andre sektioner.

Tom Tailor sofa

Få fødderne op med en chaiselongsektion
Nu, hvor du har basis for din sofa på plads, kan du udbygge med en chaiselong. Med en chaiselong på sofaen, bliver den mere rummelig og du kan slappe af med benene oppe. Er du vild med at ligge godt til filmen om aftenen, er en chaiselongsektion et must. Og har du tit overnattende gæster, fås den også i en version med sovesofafunktion.
Sid godt med en nakkepude
Som en ekstra feature til din personlige sofa, kan du selvfølgelig også få en nakkepude. På den måde, gør du ryglænet højere og du kan trygt læne dig tilbage og nyde filmen.

Tom Tailor sofa chaiselong

Ekstra afsætningsplads med en bordsektion
Hvorfor have sofabordet ved siden af sofaen, når det kan være integreret i sofaen. Med den smarte bordsektion, kan du placere dit sofabord midt i sofaen og der er ikke langt at række efter kaffe og snacks, når der skal hygges om aftenen.

Tom Tailor sovesofa