Find den rette sofa

Find den rette sofa til boligen

At finde den rette sofa til din bolig, kan være en stor opgave. Sofaen danner baggrund for indretningen i stuen, og det er tit et møbel, du kommer til at beholde i mange år. Derfor er det vigtigt, at du tager højde for boligens størrelse, hvilket udtryk, du gerne vil have i stuen samt hvilket slags betræk, der passer bedst til din livsstil. Følg vores guide, og find den sofa, der passer dig bedst.

Sofaen - centrum for aftenens hygge
Meget af familiens hygge foregår i stuen. Det er her vi samles, når vi får gæster, og når vi skal hygge med familien om aftenkaffen. Og meget af hyggen foregår i og omkring sofaen. Det er derfor det møbel, der tager mest fokus i stuen samt det, de andre møbler skal indrettes efter.

Sofaen, der passer perfekt i den lille lejlighed
Har du en lille lejlighed, skal sofaen selvfølgelig ikke fylde det hele. Derfor skal du ikke investere i en stor hjørnesofa, men i stedet se efter en lille 2-3 personers sofa. Der vil stadig være plads til den lille familie, men den vil ikke tage for meget fokus i stuen. Hvis du senere kommer i en større bolig, kan den lille sofa bruges i et andet rum, og du kan anskaffe en større sofa, der passer bedre i den større stue.

Se alle vores små sofaer her.

Sofa med plads til hele familien
Plads til hele familien med en stor hjørnesofa
Har du en stor familie og tilmed en stor stue, er hjørnesofaen svaret. Med den gode størrelse og de mange sæder, passer den perfekt ind i den rummelige stue med et stort hjørne. Her kan hele familien hygge sig om aftenen, og der er også plads til gæster.

Se alle vores hjørnesofaer her.

Sovesofa
Flere funktioner i én med en sovesofa
Vil du gerne have overnattende gæster, men levner dit hjem ikke plads til et gæsteværelse, er en sovesofa den ideelle løsning. Med sovesofaen, har du en sofa om dagen, der nemt og bekvemt kan omdannes til en seng om natten. Der findes tilmed sovesofaer i mange forskellige stilarter og nogle af dem ligner ikke engang sovesofaer.

Se alle vores sovesofaer her.

Lædersofa
Læder til børnefamilien
Har du små børn i huset, kan sofaen godt tage skade, og få pletter, efterhånden, som årene går. Her vil en lædersofa være en god ide. Læsersofaen er nem at gøre ren og vil ikke efterlade pletter for eftertiden. En praktisk og samtidig lækker løsning til den stilbevidste børnefamilie.

Se alle vores lædersofaer her.


Tekstilsofa
Tekstil til de kræsne
Tekstil kan fås i mange forskellige farver, og du kan nærmest selv bestemme, hvordan din sofa skal se ud. Hvis du ikke har små børn i hjemmet, og du også selv er påpasselig med din sofa, er tekstil det rette valg.

Se alle vores tekstilsofaer her.