EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER!

EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER

 

Halvhøje senge

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Hvorfor en halvhøj seng til børn?

Trænger dit barn til en ny seng? Se vores store udvalg af halvhøje senge. En halvhøj seng er perfekt til at give ekstra legeplads eller opbevaring under sengen alt efter behov. Hos os vil du finde halvhøje senge i flotte farver fra brands som FLEXA og Hoppekids. Du kan både finde halvhøje senge med og uden rutsjebane samt med trappe eller stige. Alle vores halvhøje senge er fremstillet i høj kvalitet, som kan modstå sjov og leg. Tag et kig på siden og find din favorit børneseng.

Dit barns søvn er vigtig, da batterierne skal lades op til leg og læring. Med en god nats søvn, giver du dit barn de bedste forudsætninger for at fordybe og udvikle sig. Lad dit barn sove godt fra en ny højde. De halvhøje senge er udstyret med en stige, som dit barn kan klatre op af. Stigen er med til at styrke og udvikle dit barns motoriske evner, og gør processen med at komme i seng sjovere for både dig og dit barn. En halvhøj seng er også en god højde for dig som forældre, når du skal putte dit barn, da du ikke behøver at bukke dig ned. Nu kan du simpelt læse en godnathistorie for dit barn, imens du står op ved siden af sengen.

Halvhøje senge der byder op til leg

En halvhøj seng er ikke blot en ny højde for dit barn at sove i, det giver også dit barn nye legemuligheder. Lad dit barn udfolde sin fantasi og lad halvhøj sengen danne rammerne for sjov, leg og udvikling. En halvhøj seng kan fungere som et piratskib, hvor sømænd med en papegøje på skulderen søger mod nye eventyr efter gyldne skatter og forladte øer. En halvhøj seng kan også være det høje tårn, hvor prinsessen er fanget, eller det høje træ i junglen, hvor man klatre med aber og andre dyr – Kun fantasien sætter grænser. Udnyt rummet under den halvhøje seng og lav en hule ved at hænge et lagen ud fra sengehesten. Her kan dine børn sidde og lege med sine bamser og dukker, eller læse en god bog i hyggelige omgivelser. Pladsen kan også bruges til at stille et børnebord, hvor dit barn kan udfolde sine kreative evner og tegne eller skrive. Se også vores udvalg af køjesenge, højsenge, juniorsenge og sengeheste.

Halvhøje senge i forskellige farver

Du kan finde halvhøje senge i smukke og populære farver. Skal du finde en halvhøj seng, som passer sammen med hele farvepaletten og måske skal kunne gives videre til den næste? Så skal du vælge en hvid halvhøj seng. Den klassiske rene farve er sikkert valg. Den hvide farve vil bringe lys ind i rummet og kan nemt piftes op med andre farver. Ønsker du en moderne farve, men stadig er tidløs, skal du vælge en halvhøj seng i en jordfarve. De brune toner er med til at gøre børneværelset hyggelige og varmt. Har dit barn et børneværelse med hvide vægge, kan du bringe farve til rummet ved at vælge en halvhøj seng i en mere markeret farve som blå, grøn eller lyserød.