Hvilken type materiale skal du vælge til dine havemøbler?

Havemøbler materialer

 

Mulighederne er mange når der skal vælges mellem materialer til de nye havemøbler. Først og fremmest skal man selvfølgelig sørge for at man finder sig nogle møbler der passer til ens hjem og smag, men derefter kan det bestemt svare sig, at bruge et par minutter på at sætte sig ind i vedligeholdelsen af møblerne, og hvor godt de står i mod vind og vejr. Nogle materialer egner sig bedre end andre til at stå udenfor året rundt, så tænk over hvordan du har tænkt dig at bruge dine havemøbler. Vi har kort beskrevet de forskellige typer materialer herunder, og vi håber at kan hjælpe dig bedre til at træffe det rigtige valg.

 

 

Aintwood

 Hvis du kan lide træ, men foretrækker at nyde sommeren uden at skulle bruge tid på at vedligeholde havemøbler – så er Aintwood det perfekte valg. Aintwood er et kunstigt materiale, designet til at ligne og føles som træ – men det kræver kun et minimum af vedligeholdelse, og rengøres let med sæbe og vand.

 

 

Infinitree

 Infinitree er et nyt, unikt material til havemøbler. Kvaliteten samt holdbarheden på Infinitree er helt enestående. Infinitree behøver ingen vedligeholdelse, kun rengøring med sæbe og vand. Derudover er Infinitree UV-resistent, hvilket gør at havemøblerne holder sig pæne i lang tid fremover.

 

 

Pinewood

 Hvis du ønsker havemøbler med at unikt og varmt udseende, så er fyrretræ det ideelle materiale for dig. Vore fyrretræsmøbler er produceret i Sverige af FSC-certificeret, langsomt voksende fyrretræ, og med den rette vedligeholdelse kan du have glæde af møblerne i mange år.

 

Teak

Teak er et klassisk materiale til udendørs brug. Teak er et meget stærk og naturligt olieret træ, hvilket gør det meget velegnet til udendørsmøbler. Med tiden vil teak få en grå patina, og det eneste du skal gøre for at beholde den originale gyldenbrune farve, er at behandle det med teakolie.

 

Spraystone

 Spraystone er et materiale lavet af stenpulver, som limes på en glasplade. Overfladen minder om granit, men er et meget lettere materiale. Spraystone rengøres let med varmt vand og en blød børste.

 

Artificial Wicker

 Polyrattan (plastflet) er specielt udviklet til udendørs brug – og er et af de mest brugte materialer til havemøbler. Polyrattan kan modstå alt slags vejr og er let at rengøre med sæbe og vand. Polyrattan har et klassisk og elegant udseende, som du kan have glæde af i mange år fremover.

 

Natural Wicker

 Rattan (naturflet) er et naturligt materiale (rør), som bruges til flet. Det har et unikt udseende og en varm farvetone. Som resten af dette års sortiment, er rattan velegnet til udendørs brug – men for at forlænge møblernes levetid, anbefaler vi stadig at dække dem med et overtræk, da rattan er lidt mere skrøbeligt end f.eks. kunstflet.

 

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5