Møbler til kolonihaven

Møbler til kolonihaven

 

Der er flere faktorer der er med til at skabe den rette sommerlige lette stemning i kolonihave. For det første er det selvfølgelig kolonihavens placering og stilhed. Et kolonihavehus skal være et refugium, hvor man kan tage hen og med det samme mærke sin puls dale - et sted med natur og ro, der inviterer til at spendere hele dage i hængekøjen med bøger, saftevand og kolde øl. Et sted, hvor du kan give dig selv tid og frihed til at passe jordbærplanterne, plukke blåbær og brombær, eller bare nyde livet i havestole eller cafestole mens du lytter til fuglenes kvidren. Kolonihaven skal være et sted, hvor alene indretningen i huset kan skabe en stemning der giver dig smil på læben, og et sted hvor du med sikkerhed ved, gode minder vil blive skabt.

 

Vi kan hjælpe dig godt på vej med dette, i hvert fald med hensyn til indretningen. Hos os finder du parasoller, havestole, haveborde og meget meget mere.

 

Når du handler hos unoliving.com, er du garanteret et bredt udvalg af møbler på markedet.  Vi har skåret et dyrt mellemled væk og leverer direkte fra producentens eget lager. Det betyder, at vi kan tilbyde dig varerne til en ofte billigere pris samt levering til døren. Du er garanteret fri fragt på alle varer, så længe du ikke bor på en ø uden brofast forbindelse.

 

Vi sidder klar ved tasterne og telefonen, hvis du skulle have spørgsmål til produkter, hjælp til reparation eller returnering.

 

Kundeservice kan du kontakte på kundeservice@unoliving.com, på chatten eller telefonisk alle hverdage fra 8:30 - 16:30. Du skal samtidig være velkommen til at rette henvendelse til os på Facebook.

 

 

 

 

Hvide skabe hos Unoliving.com

 

 

Hvid belysning hos Unoliving.com

 

 

Hvide senge hos Unoliving.com

Hvide kommoder hos Unoliving.com

Hvide skamler hos Unoliving.com

Hvide borde hos Unoliving.com

 

 

Parasoller til kolonihaven

 

Havestole til kolonihaven

Hynder til kolonihaven

 

 Loungemøbler til kolonihaven  Haveborde til kolonihaven