Danmarks største online møbelforretning

Danmarks største online møbelforretning

 

Velkommen til Unoliving.

 

Unoliving som møbelforretning blev stiftet i 2011 ud fra tre enkle nøglesætninger: Det skal være let. Det skal være bekvemmeligt. Der skal være Danmarks største udvalg.

Danmarks største udvalg har for længst nået, og i øjeblikket har vi mere end 6200 produkter tilgængelige for dig. Men vi er slet ikke færdige endnu. Hos Unoliving.com skal du kunne finde alt hvad hjertet begærer indenfor møbler og boligartikler. Der er vi endnu ikke kommet i mål, men vi arbejder hårdt på det. Indtil da er vores hovedfokus, at det skal være let og bekvemmeligt for dig!

Unoliving samler de bedste producenter og leverandører fra Danmark, Skandinavien og det øvrige Europa under et tag, og giver dig muligheden for at finde de ting til boligen du har set og ønsket dig i andre butikker, samt de ting du ville ønske du havde set. Vi forsøger dermed at samle alle møbelforretninger under et tag.

Vi tror på at det skal være nemt at finde præcis det man leder efter, uanset om ens kriterie er budget, farve, stil eller materiale. Hos rigtig mange butikker på nettet er det en uoverskuelig affære at finde det man søger, men vi tror på at vi har skabt en lettere tilgang gennem vores smarte søgemaskine, som vi har designet specifikt til dig.

 

Når du handler hos Unoliving.com, er der altid fri fragt på alle dine køb - såfremt at du bor på fastlandet eller på brofaste øer. 

 

Du behøver derfor ikke tænke på ekstra fragtomkostninger, ekstra udregninger, eller hvor stor den 'rigtige' regning mon egentlig bliver. Vi har gjort det så nemt og gennemskueligt som det kan gøres: Den pris du ser, er den pris du betaler.

 

Det næste spørgsmål, der måske presser sig på er: Hvad så med at bære ting op ad trapper? Til det svarer vi: Det skal du ikke tænke på! Når vi siger vi leverer til døren, så leverer vi til døren, uanset om du bor på stueetage, eller på 10. etage. Det gør heller ingen forskel, om det er garderobeskabevitrineskabe eller en lille bordlampe.

 

Gratis fragt er bare en af de fordele, du får ved at handle med os. Vi har specialiseret os i levering af store møbler, og kan derfor levere alle de store elementer på omkring 2 uger, hvor andre virksomheder kan være 6 uger eller længere tid om det.

Hos Unoliving.com får du altid gratis fragt, hurtig levering og sidst men ikke mindst personlig og dedikeret kundeservice.

 

Derfor er der bare tilbage at sige: Hvad kan vi hjælpe med?

 

Reoler til stuen Tv-borde hos unoliving.com Spiseborde hos Unoliving.com

 

Skriveborde hos Unoliving.com

 

Kommoder hos Unoliving.com

 

Garderobeskabe hos Unoliving.com