Opbevaring af legetøj

Opbevaring

Det er vigtigt at vores børn har mulighed for at lege alt det de har lyst til. Det har bare en lille ulempe. Du vender ryggen til i 5 minutter, og så er der legetøj til alle sider. Igen..

 

Legetøj fylder og roder, og nogle gange kan man godt føle, at man ikke kan træde et skridt frem uden at ramme noget. Når du hjælper dine børn med at rydde op, bliver tingene typisk gemt væk i skabe og skuffer. Brug i stedet kasser og kurve til legetøjet, for på den måde er det nemmere for barnet at finde det frem - og rydde op igen.

 

Børneværelset er det rum, hvor dit barn kan slå sig løs med leg, men også der hvor du som forældre kan gå all in med farver og fantasi. Stilmæssigt kan børneværelset være en svær nød at knække, for det skal skabe rammerne for sjov og kreativitet, men samtidig et værelse hvor dit barn kan falde til ro. Og det at skabe ro på et børneværelse kan bestemt være en udfordring, især hvis der roder.

 

Med opbevaringskasser kan du skab orden på børneværelset med en sjov og effektiv løsning, der ikke blot bruges som opbevaring, men også bliver en del af legetøjet.

 

Opbevaringskasser

Det er en god ide at ligge meget af legetøjet i opbevaringskasser, så det hurtigt og let kan ryddes op. Hos Unoliving har vi flere søde og sjove opbevaringskasser til legetøj. Ved at bruge opbevaringskasser med motiver, får dit barn både mere lyst til at se hvad der er i kassen, samt mere lyst til at lægge legetøjet ned i kassen igen efter leg.

Bloomingville Mini har mange rummelige, sjove, praktiske og søde opbevaringskasser med hjul på, som dit barn helt sikkert vil elske.

 

Reoler

Reoler på børneværelset gør, at legetøjet fylder mindre på værelset og kan få sin egen plads. Det er lettere for dit barn at få fat på legetøjet, og dit barn ved, hvad der er at vælge imellem.

Med dette fine reolsystem fra Flexa Shelfie, kan dit barn få en reol der passer perfekt til hvert enkelt børneværelse. Vælg den reol der passer til jer uanset om den skal være med skrivebord, opbevaringkasser og hylder, og få orden på børneværelset.  

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2