Ophelia senge

Ophelia serien er til dem som ønsker lidt ekstra komfort og luksus. Ophelia serien fås i forskellige kombinationer inden for kontinentalsenge og elevationssenge – alle med medfølgende ben og topmadrasser hvor det er nødvendigt. Sengene fås i sort.

 

Madrassen
Ophelia kontinentalsenge og elevationssenge er lavet med multipocket fjedre med 370 fjedre pr. m2. Du kan frit vælge mellem medium eller fast hårdhed på sengene. Hvis du vejer mellem 80 og 100 kg bør du overveje en seng med medium hårdhed. Hvis du vejer mellem 95 og 125 kg bør du overveje en seng med fast hårdhed. Hvis du vejer under 80 kg bør du overveje at kigge på sengene i Athena serien, som er lavet med pocket fjedre - eller tage et kig på Ophelia Lux serien - du kan læse mere om serien her under. 

 

Topmadrassen
Til disse senge medfølger også en valgfri topmadras med enten en celcius eller latex kerne på hele 6 cm. Derudover kan du også vælge mellem to enkelt topmadrasser eller en stor H-split topmadras til elevationssengene.

 

Ophelia Lux
Til Ophelia Lux serien behøver man ikke topmadras, da dette er en madras bestående af hele 50% naturlatex – det betyder også, at der ikke er nogle fjedre i denne seng. Det anbefales, at vælge en seng med medium hårdhed hvis man vejer 65-85 kg. En fast madras anbefales til folk der vejer 85-115 kg.