Prima serien hos Unoliving.com

Prima kontorserie

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

 

Prima kollektionen hos Unoliving.com er kontormøbler til dig, som gerne vil have mange muligheder og gode detaljer samtidig med at kvaliteten og holdbarheden er i top. 

Serien består af et bredt sortiment til kontoret med mange farvevalg, som du kan mikse efter dit eget ønske. 

Prima skrivebordene har en 22 mm. tyk bordplade og har enten faste ben eller et hæve-/sænkestel. Begge typer ben har naturligvis stilleskruer under bunden, så du kan manuelt kan tilpasse for eventulle ujævnheder i underlaget. Skrivebordene fås i mange forskellige størrelser både med og uden udskæring. Størstedelen af skrivebordene har mulighed for kabelgennemføring. 

Reoler kan bruges med de medfølgende hylder, som de er, eller de kan suppleres med låger og eller skuffer. Skuffer fås med og uden arkivfunktion. Reolerne fås i størrelses- og farvevarianter. 

Prima serien rummer også skuffemoduler, som man med fordel kan placere under skrivebordet for at opnå opbevaringsplads tæt på arbejdspladsen. Modulerne har gode hjul under bunden, så du enkelt og let kan skubbe kassetten væk, når du har behov for det. De to forreste hjul har lås. Disse moduler fås med og uden arkivfunktion og den øverste skuffe kan aflåses. 

Overfladen på Prima er hovedsageligt melamin, et stærkt ridsefast plastik-produkt. Enkelte dele i enkelte modeller har anden overflade. Se fanebladet specifikationer for detaljer herom.