Save Garderobeskabe med SmartMount

Save garderobeskabe med SmartMount gør det nemt at samle:


Save er garderobeskabet, hvor den sidste detalje er lidt mere gennemtænkt, så skabet i sidste ende er lidt smartere. Save fås både med skydelåger og hængslede låger, og begge lågetyper passer til det samme korpus.

Udvendigt kan Save fås med en tidløs hvid eller en naturtro ege struktur. Indvendigt har de alle en flot lys grå farve, som giver et meget elegant udtryk, når skabet er åbent.

Save kollektionens garderobeskabe er 2,20 m høje og 60 cm. dybe. Vælges skydelåger kan man vælge mellem 1,5, 2,0 og 2,5 meters bredde. Ved hængslede låger bestemmer du selv bredden til det uendelige med et interval på 50 cm. Det mindste skab med hængslede låger er 1 meter bredt.

Save garderobeskabet samles ved hjælp af Tvilums patentanmeldte bagklædningsbeslag, som gør både samling, fastgørelse til væg og stabilisering enkelt og sikkert. Beslaget kan du læse mere om i nyheden ”Nyt og smartere samlebeslag kom ud af støvsugeren”.

Til Save garderobeskabene tilbydes tilbehør af forskellig slags, så du kan indrette og tilpasse dit garderobeskab, så det opfylder dine ønsker og behov. Af tilbehør kan eksempelvis nævnes trådkurve, skuffer, lys og hylder. Til de hængslede låger tilbydes desuden forskellige greb, så man selv tilfører klædeskabet den sidste visuelle detalje, mens der til skydelågerne tilbydes lågedæmpere.