Hvordan skal dit nye skrivebord se ud?

skriveborde hos unoliving.com

 

Her er et par faktorer du bør overveje

 

Du har sikkert allerede en ide om, hvilket slags bord du godt kunne tænke dig, men det er værd at bruge et par minutter på at gennemgå hvilke muligheder, du egentlig har, så du ikke risikerer et fejlkøb, eller på andet måde fortryder det skrivebord du har købt.

 

1) Hvilken farve skrivebord kigger du efter, og er farve overhoved et punkt der er nødvendigt for dig at overveje? De fleste af vore borde er enten hvide, sorte eller i natur, men det er også muligt at finde borde i glas eller metal. Hold øje med bordene i massiv træ, da man dér virkelig kan mærke høj kvalitet for alle pengene.

2) Har du brug for skuffer i dit skrivebord, og hvis ja, så 1 eller flere skuffer? Hvis du i din arbejdsdag har brug for mange papirer, notesbøger, opgørelser og så videre, vil vi klart anbefale et skrivebord med skuffer til, så du kan holde din arbejdsplads ren og nydelig.

3) Skal det være med hæve-sænke funktion? Disse borde er fantastiske, da de tillader variation i arbejdsstillingen, og mange siger at man tænker bedre stående end siddende. Hvis du ønsker skriveborde med hæve-sænke funktion skal du kigge på denne side der specifikt indeholder hæve-sænkeborde.

4) Sidst men ikke mindst, prisen: Hvor meget er du klar på at slippe for dit bord? Vi garanterer at du får et bord i fin kvalitet, uanset prisen, men naturligvis bliver kvaliteten finere jo mere du vælger at give. Et af vores fineste skriveborde er Mix bordet, så er du på udkig efter et bord du både kan nyde at arbejde ved og nyde synet af, synes vi du bør give det et kig.

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4