EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER!

EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER

 

Hvilken sovesofa med chaiselong skal jeg vælge?

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vær opmærksom på disse ting, når du køber en sovesofa med chaiselong

Hos Unoliving har vi lagt vægt på to ting i vores sovesofaer med chaiselonger: Komfort og kvalitet. Vores sortiment spænder vidt over både prisklasser, farvevarianter og ikke mindst mange forskellige udformninger af sofaer. Sovesofaer med chaiselonger er nemlig et meget alsidigt møbel du kan tillade dig en vis kreativitet med. Netop på grund af sovesofaens dobbelte funktion, er det ofte efterspurgt i boliger med pladsmangel. Lejligheder hvor soveværelset også er dagligstuen, eller boliger til studerende hvor det ene rum man har tilgængeligt både skal agere stue og soveværelse.

Måske lejligheder, hvor der ikke er mulighed for gæsteværelse, og gæsterne derfor må indfinde sig på sovesofaen i stuen. Når der i forvejen er mangel på plads, kan selve udformningen af sofaen også være et krav. Måske må den ikke være for bred, måske ikke for lang.Før du køber skal du derfor bruge tid på at måle grundigt op i dit hjem, så du ved hvor meget plads du har at gøre godt med. Vi har modeller der kan foldes ud inden man skal sove, så man indtil da har mest mulig plads i rummet. Vi har også modeller der ikke kræver 'ommodellering' og hvor man derfor blot skal flytte eventuelle rygpuder for at have en soveklar sofa med chaiselong.

Hjørnesofamodeller der ligeledes kan bruges som sovesofa for flere har vi også på lager, og dette er derfor også en mulighed. Helt den samme oplevelse som en Hästens seng kan vi ikke garantere, når det handler om at bedømme sovesofaen udfra hvor god den er at sove i. Men man skal så også huske på at møblet har flere roller. Den skal både være behagelig at sidde i, og sove på, så derfor er det vigtigt at huske at vurdere møblet udfra den samlede rolle den kommer til at spille. Og her vil samtlige sofaer i vort sortiment score højt på listen, da vi kun forhandler varer vi kan stå inde for.