EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER!

EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER

 

Gør TV-bordet til en del af indretningen

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Gør TV-bordet til en del af din indretning

TV-bordet blev før i tiden set som et nødvendigt møbel, som ingen danskere kunne undvære. Efter fladskærmen for første gang dukkede op, blev det en trend at hænge TV’et op på væggen, hvor det kunne fylde mindst muligt. TV-bordet var ikke længere en nødvendighed, og stod nærmere som en stor klods på gulvet.

Selvom vi ikke har behovet for TV-bordet længere, har det alligevel vist sig, at danskerne ikke kan undvære det. TV-bordet er i stedet blevet en del af indretningen, hvor de vigtigste personlige ejendele bliver fremstillet.

3 gode grunde til at have et TV-bord

Praktisk opbevaring!

53% af danskerne har stadig en DVD-afspiller, og TV-bordet er nem og praktisk måde at gemme og opbevare din DVD-afspiller, PlayStation, DVD’er, spil m.m. på. For de danskere der allerede har smidt DVD-afspilleren ud, kan TV-bordet give mulighed for at skjule andre ting. 

Indretnings potentiale

Det kan godt være det er et TV-bord, men det betyder dog ikke, at du død og pine skal placere dit TV på det. TV-bordet er blevet en del af indretningen i stuen, som nemt kan skabe en hyggelig stemning og stjæle blikfanget i rummet. Du kan i dag få TV-møbler i flere forskellige designs samt varianter, som let kan fuldende din indretning i stuen. Hos Unoliving har vi alene mere end 150 TV-borde – alt fra skandinaviske til rustikke og rå TV-møbler.

Fremvis de ting du holder mest af

Vi ser i gennemsnittet 2,5 time TV om dagen, hvor fokusset er på det område, hvor dit TV er. Dit TV-bord vil derfor få masser af opmærksomhed. Udnyt det! Sæt de ting på TV-bordet, du holder mest af, og giv din indretning i stuen dit helt personlige præg.