Vind et GAVEKORT på 10.000 kr!

Vind 10.000 kr at shoppe for hos Unoliving!

Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen.
Vinderen trækkes d. 28. november blandt dem, der har handlet hos os under Black Week søndag d. 27. november. Den heldige vindere får tilsendt gavekortet direkte i deres indbakke, mandag d. 28 november. 

Om konkurrencen

Konkurrencen er arrangeret af:

Unoliving A/S
Dalsagervej 25F
8250 Egå
kundeservice@unoliving.com

Konkurrencen kører udelukkende på den angivne dag og vinderen trækkes på det angivne tidspunkt. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter og kan kun bruges til at handle for på Unoliving.com. Gavekortet er gældende i 2 år. 

Hvem kan deltage

Alle personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Unoliving forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. Ansatte i Unoliving, medlemmer af deres husstand og enhver person, som er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie.

Hvordan deltager du?

Hvis du handler hos os, uanset beløb, på Black Week søndag d. 27 november 2022, er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 10.000 kr til Unoliving.com.