Skriveborde

Skriveborde

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Køb skriveborde online

Skrivebord til hjemmekontoret, til arbejdspladsen eller til børneværelset? Børn kan bruge et skrivebord fra det øjeblik de selv kan sidde på en stol – til at tegne ved, til at lege på og senere til at lave lektier ved. Uanset om du er på kontoret hjemme eller på dit arbejde, så har du brug for en ordentlig arbejdsplads. Gode skriveborde giver den plads og komfort, der skal til, for at du kan koncentrere dig om dit arbejde. Og har du bare brug for et sted at sidde behageligt med computeren, når du skal på netbank eller besvare mails, så vælg et skrivebord, der falder naturligt ind i indretningen.

 

Skrivebordet - Plads til at arbejde

Bordet, hvor der er plads til computeren, telefonen, papirerne eller andre ting. Skriveborde skal i dag opfylde mange flere behov end navnet indikerer – et skrivebord er for manges vedkommende blevet omdøbt til arbejdsbord, computerbord eller kontorbord.

Find også den perfekte kontorstol og kontorskab til din arbejdsstation fra brands som Dan-form og Zuiver.

 

Skrivebord med skuffer og opbevaring?

Bruger du skrivebordet ofte kan det være værd at tænke på, om du skal vælge et skrivebord med skuffer eller anden opbevaring. Arbejdsborde med dybe arkivskuffer er velegnede til opbevaring af papirer, iPads og bærbare. Et skuffemodul – måske på hjul – under et skrivebord holder godt styr på kuglepenne og alle de småting, man har brug for omkring et skrivebord. Et klassisk skrivebord med skuffer mister aldrig sin anvendelighed, uanset om det står på kontoret, børneværelset eller på arbejdspladsen. Tænk over, hvad du har brug for, når du sidder ved skrivebordet. Det handler om funktionalitet, men glem ikke designet…

 

Skrivebord i lækkert design!

Unolivings store udvalg af skriveborde byder på alt fra rummelige hjørneskriveborde til enkle arbejdsborde med glasplade. Skriveborde med hæve-/ sænkefunktion er ofte at finde på kontoret på arbejdspladsen, men du behøver ikke vælge et stort skrivebord for at få den ønskede hæve-/ sænkefunktion på dit skrivebord derhjemme – et lækkert hvidt skrivebord i elegant design eller et smart sort arbejdsbord – vælg med hæve-/ sænkefunktion i præcis det design, du foretrækker. Et skønt, lille skrivebord i træ passer ind i ethvert hjemmekontor eller børneværelse. Gode materialer og godt design giver dit skrivebord lang levetid, så du kan bruge det år efter år efter år. Vælg et skrivebord i tidsløst design, så dine børn har et skrivebord, der kan bruges i alle aldre.