SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

 

Skriveborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Køb dit nye skrivebord online

Et kontorbord findes i mange forskellige udgaver. Kontor borde kan både passe til hjemmekontoret, hobbystationen og computerspillet. Hos Unoliving finder du kontorborde til ethvert behov samt skriveborde til gaming. Uanset om du er på kontoret hjemme eller på dit arbejde, så har du brug for en ordentlig arbejdsplads. Gode skriveborde giver den plads og komfort, der skal til, for at du kan koncentrere dig om dit arbejde. Og har du bare brug for et sted at sidde behageligt med computeren, når du skal på netbank eller besvare mails, så vælg et skrivebord, der falder naturligt ind i indretningen.

Du finder skriveborde med hæve/sænke funktion, skriveborde der kan benyttes i et hjørne og skriveborde med opbevaringsmuligheder. Gode opbevaringsmuligheder er et must i skrivebordet, og i vores udvalg finder du skriveborde med både skuffer, hylder og skabe. Mulighederne er mange, så det er en god idé at tage placeringen af skrivebordet med i overvejelserne, og hvad du skal bruge skrivebordet til. Har du for eksempel meget, der skal opbevares, så prioriter gode opbevaringsmuligheder. Har din krop brug for at stå op i løbet af dagen, så vælg et skrivebord med hæve/sænke funktion. Hvis du ikke har meget gulvplads, så er et væghængt skrivebord en god idé, ligesom et lille og smalt skrivebord er praktisk til det lille rum. Du kan også få computer borde, hvor der er praktiske huller til ledningerne. Indret dit kontor med det rette kontorbord.  

Find også den rigtige kontorstol og opbevaring til kontoret, for at skabe den bedste arbejdsplads. 

Skrivebordet - plads til at arbejde

Kontorbordet hvor der er plads til computeren, telefonen, papirerne eller andre ting er uundværlig. Kontor borde skal i dag opfylde mange flere behov end navnet indikerer – et skrivebord er for manges vedkommende blevet omdøbt til arbejdsbord, computerbord eller kontorbord. Børn kan bruge et skrivebord fra det øjeblik de selv kan sidde på en stol – til at tegne ved, til at lege på og senere til at lave lektier ved. Find også den rigtige opbevaring som reoler, skuffemoduler og kontorskab til din arbejdsstation fra brands som Dan-Form og Zuiver. Køb skrivebord, kontorbord og tilbehør hos Unoliving. 

Skrivebord med skuffer og opbevaring

Bruger du skrivebordet ofte kan det være værd at tænke på, om du skal vælge et skrivebord med skuffer eller anden opbevaring. Arbejdsborde med dybe arkivskuffer er velegnede til opbevaring af papirer, iPads og bærbare. Et skuffemodul – måske på hjul – under et skrivebord holder godt styr på kuglepenne og alle de småting, man har brug for omkring et skrivebord. Et klassisk skrivebord med skuffer mister aldrig sin anvendelighed, uanset om det står på kontoret, børneværelset eller på arbejdspladsen. Tænk over, hvad du har brug for, når du sidder ved skrivebordet. Det handler om funktionalitet, men glem ikke designet. Køb skrivebord hos Unoliving. 

Skrivebord i lækkert design

Unolivings store udvalg af fede skriveborde byder på alt fra rummelige hjørneskriveborde til enkle arbejdsborde med glasplade. Skriveborde med hæve-/ sænkefunktion er ofte at finde på kontoret på arbejdspladsen, men du behøver ikke vælge et stort skrivebord for at få den ønskede hæve-/ sænkefunktion på dit skrivebord derhjemme – et lækkert hvidt skrivebord i elegant design eller et smart sort arbejdsbord – vælg med hæve-/ sænkefunktion i præcis det design, du foretrækker. Et skønt, lille skrivebord i træ passer ind i ethvert hjemmekontor eller børneværelse. Gode materialer og godt design giver dit skrivebord lang levetid, så du kan bruge det år efter år efter år. Vælg et skrivebord i tidløst design, så dine børn har et skrivebord, der kan bruges i alle aldre. Køb skrivebord hos Unoliving. 

Møbler til den gode kontorplads

Når du skal indrette dit kontor, er der flere forskellige møbler, du har behov for. Nu har du allerede læst om kontorbordet, og siden du er på denne side, har du tænkt på dette. Derudover er en komfortabel kontorstol essentiel, gerne ergonomisk korrekt udført, roterbar med hjul og i et kvalitetssikkert design. Hos Unoliving finder du en masse forskellige kontormøbler og opbevaring til dit hjemmekontor, om det så skal bruges til arbejdsplads, kreahjørne eller gamerhule, det er helt op til dig. Gå på opdagelse og find de rigtige møbler til din arbejdsstation her. 

Vores bredde udvalg af opbevaringsløsninger byder både på store rummelige skabe og reoler, men også forskellige små skuffemoduler på hjul, der nemt kan flyttes efter behov. Vores sortiment rummer også en masse forskellige opbevaringsmuligheder i form af skuffemoduler og store rummelige reoler, hvor der er plads til at gemme diverse ting af vejen, så arbejdsområdet forbliver ryddeligt og overskueligt. Vi har gjort det nemt for dig at opnå inspirerende og funktionelle rammer med lækre møbler til din arbejdsstation.