Levering, fragt og services

Gratis fragt og ekstra service

Når du handler hos Unoliving er fragten gratis, såfremt at du bor på fastlandet eller på brofaste øer. Gratis fragt gælder dog også til Bornholm. Ønsker du ekstra service som f.eks opbæring eller aftenlevering, kan det nemt og billigt tilkøbes inden bestillingen.

Din ordre leveres til din hoveddør i gadeplan - leveres mellem kl 08-21.

Ekstra services

 • Levering inkl. opbæring af dine varer mellem kl. 08-21 - Pris: 199,- (Opbæring indbefatter, at varen bæres op og leveres ved hoveddøren.) 
 • Garanteret aftenlevering af dine varer mellem kl. 17-21 - Pris 249,-
 •  
 • Garanteret aftenlevering inkl. opbæring mellem kl. 17-21 - Pris 399,-
 •  
 • Lørdagslevering mellem kl. 8-17 - Pris 0,-
 •  
 • Virksomhedslevering på hverdage mellem kl. 8-16 - Pris 99,-

 

Leveringforløb - Sådan modtager du din pakke

Er du i tvivl om leveringsforløbet eller hvordan du skal forholde dig ift. leveringen, kan du finde mere information her.

Du får klar besked om leveringen

Når du har købt en vare på Unoliving.com, holder vi dig hele tiden informeret, så du ved, hvornår du modtager din(e) vare(r):


1) Senest 2 hverdage efter ordreafgivelsen modtager du en estimeret leveringsdato.

2) Aftenen før leveringsdatoen, modtager du en SMS med 4 timers leveringsinterval for levering den efterfølgende dag.

3) På leveringsdagen modtager du et opkald fra chaufføren senest 45 minutter før leveringen finder sted.

NB. vær opmærksom på at du ikke bliver underrettet inden levering, såfremt din ordre er af en mindre størrelse/vægt. I så fald håndterer GLS leveringen, og de har ikke nogen adviseringsservice.

Forgæves levering

Hvis du ikke er på leveringsadressen til det aftalte tidspunkt, og det ikke er aftalt at varen skal stilles på leveringsadressen, vil fragtmanden tage ordren med retur og en ny leveringsdato vil da blive aftalt med dig. Vi vil gøre opmærksom på, at en genkørsel koster Kr. 299,- og at du bliver faktureret for denne service. Hvis du ikke ønsker genlevering af din ordre vil det blive betragtet som et fortrudt køb og 299 kr vil blive fratrukket krediteringen af din ordre.

Levering med opbæring

Der tilbydes kun opbæring af produkter/pakker der vejer op til 80 kg. eller op til 1,5 m3. Smalle, stejle eller snoede trapper og/eller smalle døre eller andre forhold, kan hindre fragtmanden i at få varen frem til dørren. Hvis du er i tvivl om hvorvidt fragtmanden kan komme til på din adresse, opfordrer vi dig til at kontakte os for afklaring. Er der ikke den nødvendige plads til at fragtmanden kan foretage opbæringen, forbeholder vi os retten til at annullere tilkøbet af denne service, og i så fald vil beløbet betalt for opbæring ikke blive refunderet, da tilkøbet betragtes som fortrudt.

Transportskader

Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller du opdager en skade på produktet. Skal det anmeldes inden for 24 timer, fra modtagelse af pakken. Anmeldelsen skal sendes via e-mail.

Send følgende information til kundeservice@unoliving.com:

 • Ordre nr.
 • Hvilke dele der er skadet
 • Beskrivelse af skaden
 • Foto af emballagen udvendig
 • Foto af emballagen indvendig
 • Foto af selve skaden

Modtager du en pakke med synlige skader, opfordrer vi dig til at nægte modtagelse eller modtage med forbehold. Nægtes modtagelse returneres pakken til os hvorefter vi opretter en sag hos transportøren.

 

Reklamationer

Send en mail til vores kundeservice på kundeservice@unoliving.com

Skal indeholde:

 • Ordre nr.
 • Beskrivelse af reklamationen
 • Billeder

 

Ofte stillede spørgsmål til leveringen

Hvornår sender Unoliving varen til mig?

Den gennemsnitlige leveringstid er 1-2 uger. Du vil modtage en ordreopdatering på din email omkring kl 17. seneste 2 hverdage efter ordreafgivelse med forventet leveringsdato. Såfremt sker der ændringer i leveringsdatoen, vil du modtage en ny ordreopdatering. 

Kan jeg selv afhente mine varer?

Nej, desværre. Vi har ingen fysiske butikker, showrooms eller lager, hvor du kan afhente varerne.

På hvilket tidspunkt af dagen ankommer varen?

Vores faste gratis levering - til første hoveddør i gadeplan - sker i tidsrummet 8-21.
Du modtager en SMS dagen før levering med et 4-timers leveringsinterval. Ønsker du garanteret aftenlevering kan du tilkøbe dette når du bestiller dine varer.

Jeg kan ikke være hjemme på leveringstidspunktet, hvad gør jeg?

Er du ikke hjemme på leveringsdatoen eller har du ønske til leveringsdato bedes du kontakte os på kundeservice@unoliving.com eller ring på +45 7242 4343 hurtigst muligt.
Inden du kontakter os, bedes du overveje om fragtmanden eventuelt må sætte dine varer i f.eks. carport eller skur.

Skal jeg personligt kvittere for forsendelsen?

Personen, som er hjemme ved modtagelsen, skal kvittere for modtagelsen af varen på fragtmandens Smartphone. Informerer du os via email om, at varen må stilles et sted på ejendommen (f.eks. carporten), gælder denne mail med korrekt information om placering som kvittering. Varen må herefter stilles uden kvittering, men fragtmanden tager et billede af produktet på stedet som dokumentation.

Der gøres særlligt opmærksom på, at ansvarsforholdet er overgået til dig (kunden), når produktet er stillet som aftalt. Vores fragtpartnere og Unoliving er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller bortkomst.

Hvad gør jeg, hvis varen er beskadiget?

Kan du se, at varen eller emballagen er blevet beskadiget før modtagelsen, kan du tage imod varen med forbehold. Du tager forbehold for modtagelsen ved at notere dette på fragtmandens Smartphone inden du underskriver for modtagelsen.
Du kan også helt nægte at modtage varen. Kontakt straks - indenfor 24 timer - Unolivings kundeservice på + 45 7242 4343 eller kundeservice@unoliving.com og meddel, at du har afvist varen.

Er emballagen intakt, og du alligevel finder varen beskadiget eller defekt under udpakningen, skal du anmelde dette til Kundeservice.

Hvad bør jeg gøre, når jeg modtager forsendelsen?

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere om du har modtaget alle dele til din ordre. Kontroller også for synlige skader. Har emballagen skader, skal du kvittere med ordene "Med forbehold".

Hvilke dage leverer I varer?

Unoliving leverer alle hverdage samt lørdage. Se nærmere i checkout.

Mit ansvar ved levering?

Du overtager ansvaret for varen når indbæring begynder, også for at møblerne kan komme ind i hjemmet, samt at adgangsvejen er ryddet og tilgængelig.