Fragt, levering og services

Når du handler hos Unoliving er fragten gratis, såfremt at du bor på fastlandet eller på brofaste øer. Gratis fragt gælder dog også til Bornholm. Ønsker du ekstra service som f.eks indbæring eller aftenlevering, kan det nemt og billigt tilkøbes i kassen inden bestillingen. Hvis du ikke tilkøber en ekstra service bliver din ordre leveret til din hoveddør i gadeplan mellem kl. 08-21.

Levering sker primært med fragtfirmaet BFT Logistik. Mindre varer sendes med GLS.

Hvis det ikke er muligt at være hjemme til at modtage varen, kan du vælge at få varen stillet på din bopæl. Dette kan noteres i kommentarfeltet ved bestilling eller ved at kontakte os per mail eller telefon. Hvis varen må stilles, sker det på dit eget ansvar. Er der ingen hjemme, når fragtmanden kommer, og der ikke er aftalt at ordren må stilles, tager fragtmanden varen med retur og du bliver kontaktet for at aftale nyt leveringstidspunkt. Hvis du på dette tidspunkt ønsker at fortryde købet, refunderer vi beløbet for din vare, minus returfragt omkostninger.

Ekstra services

• Lørdagslevering mellem kl. 8-17 - Pris 0,-
• Levering inkl. indbæring mellem kl. 08-21 - Pris: 299,-
• Garanteret aftenlevering mellem kl. 17-21 - Pris 219,-
• Garanteret aftenlevering inkl. indbæring mellem kl. 17-21 - Pris 499,-
• Virksomhedslevering på hverdage mellem kl. 8-16 - Pris 199,-
• Virksomhedslevering på hverdage mellem kl. 8-16 inkl. indbæring - Pris 499,-

Leveringforløb 

Når du har købt en vare på Unoliving.com, holder vi dig hele tiden informeret, så du ved, hvornår du modtager din bestilte vare:

1) Senest 2 hverdage efter bestiling modtager du en forventet leveringsdato.

2) Aftenen før leveringsdatoen, modtager du en SMS med 4 timers leveringsinterval for levering den efterfølgende dag.

3) På leveringsdagen modtager du yderligere en SMS, mellem 30-60 minutter før levering.

Ved mindre pakker der sendes med GLS, bliver du ikke underrettet inden levering, da de ikke har nogen adviseringsservice. 

Vigtigt ved levering

Undersøg altid emballagen for synlige skader, når du modtager varen fra fragtfirmaet. Hvis der er synlige skader, er de vigtigt, at du noterer det ved modtagelse på fragtmandens ”Smartphone” - inden du kvitterer for modtagelsen. Er du i tvivl, så spørg fragtmanden.

Ydermere, er det er dit ansvar som kunde, at sikre at leveringen kan ske. Herved forstås, at fragtmanden på sikker vis kan komme op ad trapperne i dit hus, op ad trappeopgangen i din boligopgang, at der er plads til at komme ind ad døråbninger mm. Opdages det først ved selve leveringen, at opbæring/indbæring ikke kan ske pga. pladsmangel, og ønsker du på den baggrund at fortryde købet, har du mulighed for mod betaling at lade os tage varen med retur. Alternativt skal du selv sørge for og betale for returneringen. Ved køb af større møbler anbefaler vi derfor, at du som kunde afmåler de nødvendige adgange.

Gratis levering kl. 08-21

Vælger du ”Gratis levering” bliver din ordre leveret til 1. dør i gadeplan på hverdage mellem kl. 08.00 og 21.00. 

Levering med indbæring

Har du tilkøbt ydelsen ”Indbæring” bliver dine varer båret ind til det rum du ønsker. Der tilbydes kun indbæring af produkter/pakker der vejer op til 80 kg. Smalle, stejle eller snoede trapper og/eller smalle døre eller andre forhold, kan hindre fragtmanden i at få varen frem til døren. Hvis du er i tvivl om hvorvidt fragtmanden kan komme til på din adresse, opfordrer vi dig til at kontakte os for afklaring. Er der ikke den nødvendige plads til at fragtmanden kan foretage indbæring, kan du efter omstændighederne være forpligtet til helt eller delvist at betale for indbæringen, selvom den ikke var mulig.

Aftenlevering kl. 17-21

Har du tilkøbt ydelsen ”Aftenlevering” garanterer vi, at dine varer bliver leveret i timerne 17-21 til 1. dør i stueplan. Har du tilkøbt ”Aftenlevering med indbæring”, bliver dine varer båret ind til det rum du ønsker.

Virksomhedslevering

Hvis du tilkøber ”Virksomhedslevering” er du garanteret levering mellem kl. 8 – 16 på hverdage.

Virksomhedslevering inkl. indbæring

Har du tilkøbt ydelsen ”Indbæring” bliver dine varer båret ind til det rum/lokale du ønsker. Der tilbydes kun indbæring af produkter/pakker der vejer op til 80 kg. Smalle, stejle eller snoede trapper og/eller smalle døre eller andre forhold, kan hindre fragtmanden i at få varen frem til døren. Hvis du er i tvivl om hvorvidt fragtmanden kan komme til på adressen, opfordrer vi dig til at kontakte os for afklaring. Er der ikke den nødvendige plads til at fragtmanden kan foretage indbæring, kan du efter omstændighederne være forpligtet til helt eller delvist at betale for indbæringen, selvom den ikke var mulig.

Levering til ikke-brofaste øer

Bor du på en ikke-brofast ø i Danmark skal du kontakte kundeservice for andre fragtpriser. Vi tilstræber naturligvis altid at finde den billigste og hurtigste løsning, så du kan få den bedste pris. Det er dog vigtigt i denne forbindelse, at være opmærksom på at Unoliving`s gratis fragt ikke gælder til ikke-brofaste øer i Danmark. Gratis fragt gælder dog også til Bornholm. Det er derfor nødvendigt at du kontakter vores kundeservice, såfremt du stadig ønsker at bestille varer til en ikke-brofast ø.

 

Ofte stillede spørgsmål til leveringen

Kan jeg selv afhente mine varer?

Nej, desværre. Vi har ingen fysiske butikker eller lager, hvor du kan afhente varerne.

På hvilket tidspunkt af dagen ankommer varen?

Vores faste gratis levering - til første hoveddør i gadeplan - sker i tidsrummet 8-21.
Du modtager en SMS dagen før levering med et 4-timers leveringsinterval. Ønsker du garanteret aftenlevering kan du tilkøbe dette i kassen når du bestiller dine varer.

Jeg kan ikke være hjemme på leveringstidspunktet, hvad gør jeg?

Er du ikke hjemme på leveringsdatoen eller har du ønske til leveringsdato bedes du kontakte os på kundeservice@unoliving.com eller ring på +45 7242 4343 hurtigst muligt. Inden du kontakter os, bedes du overveje om fragtmanden eventuelt må sætte dine varer i f.eks. carport eller skur.

Skal jeg personligt kvittere for forsendelsen?

Personen, som er hjemme ved modtagelsen, skal kvittere for modtagelsen af varen på fragtmandens Smartphone. Informerer du os via email om, at varen må stilles et sted på ejendommen (f.eks. carporten), gælder denne mail med korrekt information om placering som kvittering. Varen må herefter stilles uden kvittering, men fragtmanden tager et billede af produktet på stedet som dokumentation.

Der gøres særligt opmærksom på, at ansvarsforholdet er overgået til dig (kunden), når produktet er stillet som aftalt. Vores fragtpartnere og Unoliving er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller bortkomst.

Hvad gør jeg hvis varen eller emballaget er skadet?

Kan du se at varen eller emballagen er blevet beskadiget før modtagelsen, kan du tage imod varen med forbehold. Du tager forbehold for modtagelsen ved at notere dette på fragtmandens Smartphone inden du underskriver for modtagelsen. Du kan også helt nægte at modtage varen. Kontakt os hurtigst muligt - indenfor 24 timer - på + 45 7242 4343 eller kundeservice@unoliving.com og meddel, at du har afvist varen.

Er emballagen intakt, og du alligevel finder varen beskadiget eller defekt under udpakningen, skal du anmelde dette til kundeservice.

Hvad bør jeg gøre, når jeg modtager forsendelsen?

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere om du har modtaget alle dele til din ordre. Kontroller også for synlige skader. Har emballagen skader, skal du kvittere med ordene "Med forbehold".

Hvilke dage leverer I varer?

Unoliving leverer alle hverdage samt lørdage. Se nærmere i vores kasse. 

Mit ansvar ved levering?

Du overtager ansvaret for varen når indbæring begynder, også for at møblerne kan komme ind i hjemmet, samt at adgangsvejen er ryddet og tilgængelig.

.