Black Friday

Black Friday - Unoliving

 

 

Hos Unoliving gør vi klar til årets største shoppingdag! Black Friday nærmer sig og hos Unoliving varmer vi op hele ugen med gode tilbud, nedsatte priser og fredag den 24. november 2017 går det løs!

 

Går handlen i sort på Black Friday?

Dagen hvor alle går shop-amok og butikkerne sætter priserne ned på flere af deres varer, er oprindeligt en amerikansk tradition, men fænomenet Black Friday er hurtigt blevet en af de største udsalgsdage i Danmark.

Sidste år gik priserne i sort på Black Friday hos Unoliving, og i år er ingen undtagelse. Vi sænker priserne på en stor del af vores varer og byder alle kunder velkommen til årets største shoppingdag.

 

De bedste Black Friday tilbud online

Det kan være uoverskueligt at finde rundt i de forskellige tilbud og nedsatte priser, når du gerne vil shoppe de bedste Black Friday tilbud online. Derfor har vi samlet alle vores gode tilbud på denne side, så du kun behøver at lede et sted, når du går på tilbudsjagt efter nye møbler.

Her vil du nemt kunne danne dig et overblik de møbler vi har på tilbud, og du kan sidde hjemme i rolige omgivelser og shoppe, i stedet for at løbe rundt til de forskellige butikker.

Det hele går løs fredag d. 24. november kl. 00.01.

 

Opvarmning til Black Friday

Vi varmer op til Black Friday hele ugen, så allerede fra mandag d. 24/11 kan du finde gode tilbud og rabatter på en lang række varer hos Unoliving. Tilbuddene er gældende hele ugen, hvor du bl.a. kan finde tilbud på sofaer, sofaborde, senge, kommoder, TV-møbler, vitrineskabe, børnemøbler, spiseborde og stole.

 

Fredag går det løs med flere tilbud

Hold øje med Unoliving på Black Friday, for mon ikke der er gode besparelser at hente på dit fortrukne brand. I vores store sortiment har vi bl.a. møbler fra Bloomingville, House Doctor, Dutchbone, Fabula Living, FLEXA, Nordal, Zuiver, TOM TAILOR og mange, mange flere.

Så hold øje med siden her.

 

Shop ny sofa på Black Friday

Trænger stuen til at blive shinet op med en ny sofa? Så kom forbi Unoliving.com på Black Friday. Vi har et stort udvalg sofaer og skarpe tilbud.

I sortimentet finder du bl.a. stofsofaer, lædersofaer, 2-pers. sofaer, 3-pers. sofaer, hjørnesofaer, sofaer med chaiselong og i et utal af farver.

Du kan også bygge din helt egen sofa med vores moduler. Så bestemmer du helt selv formen og farven på din nye sofa.

 

Gå ikke glip af de bedste Black Friday tilbud

Undgå at gå glip af de bedste tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu, for så sikrer du dig at stå først i køen når vi åbner op for de bedste Black Friday tilbud.

Tilmeld dig nyhedsbrevet i formularen nederst på siden. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.