Prismatch

Unoliving prismatch

Unoliving Prismatch

Hos Unoliving skal du have en god oplevelse når du køber møbler på nettet.

Derfor matcher vi prisen hos vores konkurrenter, hvis du skulle være så heldig at finde varen til en lavere pris. På den måde er du sikret den bedste handel hos Unoliving.
For at tilbyde den bedste pris, laver vi løbende priskontrol. Derfor kan du med ro i maven købe din nye sofa, sofabord eller et spisebordssæt.

 

Betingelser

For at udløse prismatch, skal varen være 100% identisk og prisen inklusiv fragt. Prismatch omfatter ikke restpartier, køtilbud, åbningstilbud, demovarer, varer der er specielt fremstillet og havemøbler.
Prismatch gælder endvidere kun normalpriser og således ikke tilbud og kampagner.
prismatch kan kun tilbydes på privatkøb.

 

Sådan gør du

Finder du mod forventning det ønskede produkt til en lavere pris hos en dansk forhandler, skal du kontakte os med dokumentation for den lavere pris, hvorefter vi matcher den pågældende pris.
Når du handler, kan du i kommentarfeltet (ved betaling), skrive pris, tidspunkt og link til den vare du har set billigere. Du kan også kontakte vores kundeservice via telefon, chat eller mail – dokumentation vil stadig være et krav for at udløse prismatch.
Der laves prismatch på den endelige pris inkl. fragt og fratrukket fratrukket evt. rabatter eks. Forbrugsforeningen og LOPlus.
Skulle der opstå tvivl om prismatch ved bestilling, kontakter vi dig naturligvis inden ordren færdigbehandles.

 

Dokumentation

For at udløse prismatch, skal vi modtage dokumentation som kan være i form af link, screen shot, foto eller skriftligt tilbud.

 

Prismatch efter køb

Hvis du inden for 14 dage efter dit køb finder varen til en lavere pris end salgsprisen, kan du kontakte os med dokumentation, hvorefter du får differencen udbetalt på et gavekort.