Reklamation

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangel-reglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og inden for 24 mdr. Hvis manglen er væsentlig, og hverken reparation, ombytning eller et afslag i prisen kan afhjælpe problemet, gives pengene tilbage mod returnering af produktet. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du bedes reklamere hurtigst muligt efter at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen, ved at udfylde formularen som du finder her.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen.

Varen sendes til:

Unoliving
Dalsagervej 25 F
8250 Egå

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Transportskader

Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller du opdager en skade på produktet, så bedes du anmelde det til os inden for 24 timer, fra modtagelse af pakken, ved at udfylde formularen som du finder her.

Husk at oplyse os om følgende:

• Hvilke dele der er skadet
• Beskrivelse af skaden
• Foto af emballagen udvendig
• Foto af emballagen indvendig
• Foto af selve skaden

Modtager du en pakke med synlige skader, opfordrer vi dig til at nægte modtagelse eller modtage med forbehold. Nægtes modtagelse returneres pakken til os hvorefter vi opretter en sag hos transportøren.

.