FLEXA Popsicle

FLEXA POPSICLE - Hvilken smag foretrækker du?

Smuk og afbalanceret. Sådan beskrives den nye kollektion fra FLEXA bedst. Kollektionen kaldes POPSICLE og er lavet af det fineste egetræ i kombination med smukke farver der appeller til børn. POPSICLE er et fuldendt koncept til børneværelset, indeholdende en række senge, opbevaringsmøbler, skriveborde og tekstiler. Møblerne er designet til at imødekomme de skriftende behov hos børn i alle aldre.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

 

Popsicle - Skabt med børn for øje

Den nye FLEXA Popsicle kollektion er skabt med stor opmærksomhed på detaljer og med en dybdegående viden om børn, og vil helt sikkert sætte nye standarder for moderne børnemøbler. Børnemøbler der passer ind i det moderne hjem.

 

FLEXA Popsicle findes i tre smarte farver, som appellerer til både børn og forældre. Farverne går under navnene Kiwi, Cherry og Blueberry, og er nøje udvalgt som var de, de vigtigste ingredienser i en lækker ispind.

Farverne er afdæmpet og afbalanceret, så de går hånd i hånd med den skandinaviske designfilosofi. Farvenuancerne af en køligt blåbær-blå, en støvet kiwi-grøn eller en sød kirsebær-rød, vil være med til at skabe ro og efterlade et meget personligt og unikt fodspor i barnets eget rum.

 

Designerne bag Popsicle børnemøbler

De sidste fem år har FLEXA arbejdet sammen med designere om at skabe børnemøbler ud fra ideer om smukt og funktionelt design til børn i alle aldre. Til Popsicle kollektionen blev der nøje udvalgt et ung og visionært danske design team ved navn Herman Studio, som har en meget holistisk måde at tænke på. Resultatet blev et enkelt og smukt design med bløde former - en vaske ægte ispind