Skænke og vitrineskabe

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Skønne vitrineskabe og skænke

Mulighederne for, hvad du kan bruge et vitrineskab eller en skænk til er uendelige. Den klassiske anvendelsesmåde er i køkkenet eller spisestuen, hvor du kan opbevare service, duge, skåle, fade og meget mere i dem. På den måde kan du udvide opbevaringspladsen i køkkenet eller spisepladsen og samtidig tilføje smukt design til din indretning. Forskellen på en skænk og et vitrineskab er, at en skænk er et lavere møbel, som ofte er lidt længere - et rektangulært møbel. Ved en skænk er lågerne også ofte helt lukkede. Her skal du hæfte dig ved ordet 'ofte', der er nemlig mange undtagelser og designs af skænk er i dag mere, end de var engang.

Her på siden finder du vores store udvalg af flotte skænke. Du kan finde designer skænke i mange forskellige udformninger, størrelser, materialer, farver og prisklasser. Du kan med sikkerhed finde en noget, der passer ind i dit hjem og til din stil. Du kan også finde skænke og vitrineskabe fra mange spændende og populære brands. Se blandt andet de smukke møbler fra Nordal, Tvilum, Dutchbone, Njordec og Rowico.

Modsat en skænk, som ofte er lidt lavere, så er et vitrineskab et højere møbel. Og igen er dette at beskrive vitrineskabe over en bred kam, for der er også her mange forskellige designs og variationer. Forskellen på et vitrineskab og et almindeligt skab er så, at der i et vitrineskab oftest er glaslåger. På den måde kan du opbevare dine fine ting heri, for eksempel spisestel eller flot nips, og på den måde vise det frem for dig selv og dine gæster. Du kan nemt bruge en skænk eller et vitrineskab i alle rum i dit hjem. Brug for eksempel et vitrineskab i børneværelset eller en skænk i soveværelset til tøj eller måske som tv-møbel. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Indret dit hjem med smukke og dekorative skænke og vitrineskabe.