EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER!

EASTER SALE - SPAR 25% PÅ ALLE HAVEMØBLER

 

Senge

Dyk ned i en verden af komfort og drømmenætter med vores udvalg af senge her på siden. Luksuriøse polstrede rammer i en modern og minimalistisk design fra bland andet vores eget brand Bovento - vores senge tilbyder mere end blot hvile. Skab dit personlige fristed og lad hver aften blive en invitation til afslapning, ro og fornyet energi. Velkommen til drømmenes oase.
Description of image
Læs mere Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

En ny seng til en bedre søvn 

Forstil dig at endnu en dag er forbi, alle huskelister er krydset af, og børnene er lagt i seng. Det er nu, du kan slappe af med en god bog og gøre dig klar til en god nats søvn. Søvnen er netop vigtig, for får du ikke en god søvn, kan det påvirke både dit stressniveau og dit generelle velvære.

Giv dig selv det bedste udgangspunkt for en god søvn ved at finde en ny seng, der passer til dig. Det er den ultimative selvforkælelse – og noget, du vil blive glad for i mange år fremover. Elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras? Valget er dit, men hos Unoliving får du altid et stort udvalg af nye senge og fri levering lige til døren. Hos os finder du også både senge i størrelsen 80x200, 140x200, 160x200, 180x200 samt 180x210. Her på siden finder du både senge og madrasser. Vi har et stort udvalg af senge og madrasser, og du kan købe nemt online. 

Du må aldrig gå på kompromis med komforten, når du køber ny senge til hjemmet, da vi bruger en stor del af døgnets timer her. Når der skal vælges ny seng, kan der være forskellige behov fra person til person. Hos Unoliving har vi derfor samlet et stort udvalg af senge, hvor du både finder sengerammer, kontinentalsenge, elevationssengesovesofaer og diverse tilbehør til senge. Når du skal vælge seng, er der mange overvejelse såsom størrelse og hårdhed, du skal forholde dig til. Du kan få hjælp af vores sengeguide og derefter gå på opdagelse i vores store udvalg af senge.

Sengen er der, hvor du lader op 

Det er både dejligt at sove, men også helt afgørende for din sundhed og generelle velvære. Derfor er det vigtigt med en god ny seng at sove i, hvor kroppen kan restituere. Dårlig søvn gør dig først og fremmest mere træt og uoplagt den følgende dag, og derved kan det være en udfordring at klare dagens arbejde og opgaver. Føler du dig stresset og presset i hverdagen, er en god søvn også helt essentiel for at kunne føle dig oplagt og veludhvilet dagen efter. Sover du for lidt, påvirkes desuden både din indlæring og din performance.

En god søvnrytme og en rimelig sengetid er derfor vigtigt. Men for at få en god nats søvn er det helt essentielt, at du finder en god madras og seng, der passer præcis til dig og din krop. Køb seng i dag, og vent ikke længe med at sove godt. 

Hvordan vælger man en ny seng?

Vi tilbringer meget tid i sengen – faktisk en tredjedel af vores liv – så hvorfor ikke vælge en seng, der hjælper os til den bedst mulige søvn? Derfor hjælper vi dig gerne med at finde den bedste seng der passer til lige præcis dig.
Der findes mange forskellige typer af senge, og det kan være svært at finde rundt i den store senge-jungle. Derfor har vi hos Unoliving samlet en række senge, som vi kan stå inde for, og som du kan være sikker på kvaliteten af. Vi har tre sengeserier, Athena, Ophelia og Tom Tailor. Her får du en gennemgang, så det bliver nemt for dig at finde lige præcis den rigtige, når du skal have ny seng.

4 ting du skal tage stilling til, når du skal vælge ny seng

Vær opmærksom på, at den rigtige madras til dig ikke nødvendigvis er den rigtige madras til din partner. Find den madras, der passer til dine individuelle behov og gør det samme for din partner.

1 Sengetype

Først skal du tage stilling til hvilken form for seng du ønsker – en boxmadras er en god basisseng med fokus på funktionalitet, en kontinentalseng er en komplet løsning med fokus på både komfort og design, og en elevationsseng er for mange den ultimative luksus med mulighed for regulerende liggeposition. Tænk over hvad du skal bruge din seng til – skal den være flot at se på? Læser du i sengen? Eller skal den blot bruges til at sove i?

2 Hårdhed og fjedre

Derefter skal du kigge på hårdheden af sengens madras. Dette kommer meget an på din vægt og hvor blød/hård du gerne vil have at senge føles. Vi har lavet denne vejledende oversigt, som kan give dig et billede af hvilken type hårdhed og fjedre der vil passe til dig. Vær opmærksom på, at det er meget individuelt hvordan de forskellige madrasser føles. Generelt skal folk af spinkel eller normal bygning ikke have så meget støtte til hofterne, som en person der er kraftigt bygget. Så, hvis man er kraftigt bygget og er på grænsen mellem en medium og fast madras, så vil det oftest være bedst at vælge den faste madras.

3 Topmadras

Herefter skal du vælge topmadras. Hos Unoliving.com forhandler vi topmadrasser med kerner af enten celcius (også kendt som memory foam) eller latex, da disse er med til at give dig god støtte og har fantastiske egenskaber. Celcius topmadrasser (memory foam) er trykaflastende, tilpasser sig din liggeposition, og holder på varmen. Latex topmadrasser er støttende, allergivenlige, åndbare og ventilerende. Det betyder, at Latex topmadrasser generelt er lidt hårdere end celcius topmadrasser og er køligere at sove på. Derudover, har vi også skumtopmadrasser, som har god luftgennemstrømning, er vaskbar og beskytter din seng. Denne type topmadras yder ikke nogen yderligere støtte til din krop, men er god at sove på.

4 Størrelse

Til sidst skal du tage stilling til størrelsen af sengen. Er det en eller to personer, der skal sove i den, og hvor meget er der plads til i dit soveværelse?
Folk vælger oftest minimum disse bredder til deres senge til:
- 1 voksen: 90 cm bred
- 2 Voksne: 180 cm bred
- 1 voksen og 1 barn: 140 cm bred

Længden på sengen afhænger af din højde. Oftest vil en længde på 200 cm være tilstrækkeligt, men hvis du eller din partner er over 190 cm høj, anbefaler vi, at du vælger en seng med en længde på 210 cm. 

Elevationsseng til de aktive 

En elevationsseng er for nogle den ultimative luksus og et stort ønske. Her kan du nemt hæve den del af sengen, du ønsker. Dette er en god mulighed for dig, der elsker at dyrke sport, og det kan også være en stor fordel, hvis du har helbredsmæssige udfordringer. Døjer du med vand i benene, kan du hæve den nederste del af sengen ganske lidt, så du sover bedre om natten. Hvis du er ramt ind i en forkølelse, kan det skabe en bedre nattesøvn at hæve den øverste del af sengen ganske lidt, så du bedre kan trække vejret.
Hvis du elsker at læse eller se fjernsyn inden sengetid, er en elevationsseng også det helt rigtige valg. Derved gøres din seng mere fleksibel, så den både passer til søvn og afslappende aktiviteter.