Spisestue

Se alt til spisestuen
Spiseborde
Spisebordsstole
Vitrineskabe
Skænke
Barborde
Barstole
Rullebord
Konsolbord

Indret spisestuen med flotte spisestuemøbler fra spændende brands

Velkommen til vores store udvalg af møbler til spisestuen. Her er alt, hvad du skal bruge for at gøre det til et hyggeligt og indbydende rum. I spisestuen kan der indrettes med mange forskellige møbler, og derfor har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at opnå den helt perfekte stemning. En spisestue skal både være funktionel til dagens gøremål, men i den grad også et sted, du har lyst til at opholde dig, så derfor skal det se flot og lækker ud, så der er den rette atmosfære. Hos Unoliving har vi både spiseborde, spisebordsstole, vitrineskabe, konsolborde og meget, meget mere. Der er noget for enhver smag, da vi har gjort en dyd ud af at have et stort sortiment, der udbyder spisestuemøbler i mange forskellige materialer, farver og prisklasser. Hos Unoliving forhandler vi spisestuemøbler fra mange velkendte mærker blandt andet FDB Møbler, Nordal, Sika-Design, Dutchbone og mange andre. Mix og match blandt de mange brands og opnå en helt unik og personlig indretning i din spisestue.

For at få den bedste oplevelse med at handle spisestuemøbler på nettet, er det godt at gøre dig klart, hvordan din spisestue er udformet. Er det et rektangulært rum, kan et tilsvarende rektangulært spisebord være med til at skabe balance og yderligere længde i rummet. Er din spisestues størrelse mindre og mere kvadratisk, kan et rundt spisebord give en fin kontrast. Spisebordsstolene er som oftest spisestuens blikfang, og vi tilbyder dem i mange forskellige udformninger, materialer og farver. Vælg for eksempel spisebordsstole og et spisebord med understel af samme materiale og farve for et gennemført udtryk. Det er rigtig flot at have spisebord og stole, der matcher, så hvis du vil være sikker på, at de gør det, så køb et flot spisebordssæt med bord og stole sammen. Overvej også spisestuens størrelse. For store møbler kan få spisestuen til at virke klaustrofobisk, og omvendt kan for små møbler nærmest forsvinde i rummet.

Unoliving har desuden et bredt udvalg af vitriner, skænke og konsolborde, der udover at have en praktisk funktion også binder rummet sammen og gør det mere hjemligt. Belysning er også et helt essentielt element i en hyggelig spisestue. Spisestuen kræver også den rigtige belysning, så se vores side med belysning, hvor du blandt andet finder flotte loftslamper og dekorative pendler, der passer til lige netop din stil.