Bordplader

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find den helt rigtige bordplade til dit bord

Det traditionelle spisebord er blevet et multifunktionelt møbel, som vi bruger i mange sammenhænge. Alt fra den daglige middag, lektierne, brætspil til den gode snak med vennerne. Få muligheden for at skabe dit eget personlige bord med bordplade og ben hver for sig. På den måde kan du kombinere på kryds og tværs og skabe dit yndlingsskrivebord. Her på siden finder du mange bordplader til spisebord fra populære brands.

Spisebordets mange funktioner

Funktionerne for et spisebord er mange og veksler måske fra hverdag til weekend, fra år til år eller fra generation til generation. Nutidens store samtalekøkkener kalder på det rustikke langbord, ligesom udestuen er blevet et ekstra spisested med behov for et spisebord. Meget af livet leves omkring bordet – tænk på, hvad I bruger jeres til, inden I vælger. Der skal ikke bare være plads til alle, der skal være plads til det hele. 

Hvis I en stor familie eller blot får mange gæster på besøg, vil en stor bordplade være god. Er I en børnefamilie vil en bordplade med en linoleumsoverflade være god, da det er nemt at tørre af for madrester. Bor du i en mindre bolig, vil en lille bordplade eller en rund bordplade være praktisk.