Skænke

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Køb skænk til spisestuen 

En skænk vil både løse et praktisk opbevaringsbehov og være med til at danne rammerne om en flot spisestue eller stue. Skænk møbler er ideelle møbler til at opbevare for eksempel det fine porcelæn eller service, som du gerne vil bevare og beskytte bag lukkede skabslåger. Eller har du flotte spisebordsduge eller pyntegenstande, som kun skal findes frem til festlige lejligheder, så er skænk møbler perfekt til formålet. Hos os finder du et stort udvalg af flotte, funktionelle og rummelige moderne skænke udført i forskellige designs og stilarter. Find skænk til stuen her på siden. Hvad enten du er på udkig efter en moderne skænk i et vintagelook, en rustik skænk i genbrugstræ eller en moderne skænk i hvid højglans, har vi netop den, du står og mangler. Hos Unoliving kan du finde moderne skænke, der har den perfekte kombination af praktisk opbevaringsplads og lækkert design. Find den moderne skænk der vil pryde dit hjem i blandt vores store udvalg af styles, materialer, farver og prisklasser. 

Uundværlige skænke til spisestuen 

Hvad skal man bruge en skænk til? Alt! Der er ingen grænser for hvor og til hvad, du kan bruge en skænk. Det handler om at tænke ud ad boksen. Brug en moderne skænk til alt det, der ikke skal stå fremme - alt det praktiske, der skal være nemt at få fat i, men som gerne må gemmes væk for øjet. Servietterne, vinglassene eller vaserne er gode have ved hånden i skænken med skydelåger. Børnenes TV- og PlayStation spil eller alle DVD’erne bliver overskuelige i skænken med glaslåger, mens en skænk med skuffer holder styr alle småtingene. Udnyt en skænks lave højde til at lære den mindste selv at tage legetøj frem, når der skal leges på stuegulvet, og lægge det tilbage på plads igen.  

Moderne skænke med stil 

Vi samarbejder med mange spændende brands og leverandører, der udformer og producerer smukke design skænke. En design skænk er et sikkert valg til indretningen. Med en design skænk fra en af vores unikke brands vil pryde din indretning og give dit hjem stil og eksklusivitet. En moderne skænk i flot design kan du have i mange år frem, og skænke er meget anvendelige møbler, som du altid vil kunne bruge til mange forskellige ting.

En klassisk skænk i hvid eller lyst træ går aldrig af mode og passer ind i både det nyetablerede hjem, hos børnefamilien og i seniorboligen. Den lyse hvide skænk får dine pynteting til at stå frem, og de forsvinder ikke i skænkens eget design. Ligeledes henleder en hvid skænk opmærksomheden på selve skænkens design mere end på farven og materialet. En skænk i mørkt træ tilføjer et rustikt look, mens træskænken på ben giver en funky retrostil. En skænk til stuen i træ vil altid være moderne og kan passe ind i alle indretningsstile, og derfor er en skænk til stuen i træ et sikkert valg. Til den moderne, maskuline indretning er en skænk i sort højglans et cool valg, og om du vælger en design skænk med eller uden ben, så vil en sort skænk altid matche sort Hi-fi musikanlæg eller et TV perfekt. Køb moderne skænk til stuen hos Unoliving. 

Praktisk opbevaring til alle rum 

Nu er en skænk jo ikke kun et møbel til stuen. En solid skænk i træ fungerer som et praktisk skab i børnehøjde til børneværelset eller entréen, hvor de mindste selv kan finde vanter og huer til kolde tider. I køkkenet finder skænken naturligt plads til det service, der ikke er plads til i køkkenskabene og på soveværelset får den klassiske kommode med skuffer i mange hjem stærk konkurrence fra moderne skænke med både låger og skuffer. Den lidt højere design skænk vinder langsomt indpas på kontorer hjemme og på arbejdspladsen, hvor de med de funktionelle skabslåger sørger for gode gemmesteder til mindre pæne ringbind eller fortroligt materiale. Udover de anvendelige skabe og skuffer tjener skænke også det geniale formål, at deres top plade kan benyttes som et oplagt sted til bordlampen, blomstervasen eller smukke lysestager. Flere og flere vælger efterhånden også moderne skænke som Tv-møbel, hvor spillemaskiner, højtalere og fjernbetjeninger kan gemmes diskret af vejen bag skydelåger og i skuffer, når de ikke er i brug. Ønsker du at fremvise dit lækre nye musikanlæg, uden at det skal tiltrække en masse støv, så er skænken med glaslåger et godt valg.