Skænke

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Skænke til spisestuen

En skænk vil både løse et praktisk opbevaringsbehov og være med til at danne rammerne om en flot spisestue. En skænk er det ideelle møbel til at opbevare f.eks. det fine gamle porcelæn eller service, som man gerne vil bevare og beskytte bag lukkede skabslåger. Eller har du fine spisedue eller pyntegenstande, som kun skal findes frem til festlige lejligheder, så er en skænk perfekt til formålet. Hos os finder du et stort udvalg af flotte, funktionelle og rummelige skænke udført i forskellige designs og stilarter. Hvad enten du er på udkig efter en skænk i et vintage look, en rustik skænk i genbrugstræ eller en moderne skænk i hvid højglans, har vi netop den, du står og mangler.

 

Uundværlige skænke

Hvad skal man bruge en skænk til? Alt! Der er ingen grænser for hvor og til hvad man kan bruge en skænk. Det handler om at tænke ud af boksen og sætte ind i skænken. Brug skænke til alt det, der ikke skal stå fremme - alt det praktiske, der skal være nemt at få fat i. Servietterne, vinglassene eller vaserne er gode have ved hånden i skænken med skydelåger. Drengenes TV-spil eller alle dvd’erne bliver overskuelige i skænken med glaslåger, mens en skænk med skuffer holder styr alle småtingene. Udnyt en skænks lave højde til at lære den mindste selv at tage legetøj frem og lægge tilbage, når der skal leges på stuegulvet.

 

En skænk med stil

En klassisk skænk i hvid eller lyst træ går aldrig af mode og passer ind i hos både det nyetablerede hjem, hos børnefamilien og i seniorboligen. Den lyse hvide skænk lader skænkens pynteting stå frem og henleder opmærksomheden på skænkens design mere end på farven og materialet. En skænk i mørkt træ tilføjer et rustikt look, mens træskænken på ben giver en funky retrostil. Til den moderne, maskuline indretning er en skænk i sort højglans er cool valg, og om du vælger med eller uden ben, så vil en sort skænk altid matche sort Hi Fi eller TV perfekt.

 

Praktisk opbevaring til alle rum

Men nu er en skænk jo ikke kun et møbel til stuen. En solid skænk i træ fungerer som et praktisk skab i børnehøjde til børneværelset eller entreen, hvor de mindste selv kan finde vanter og huer til kolde tider. I køkkenet finder skænken naturligt plads til det service, der ikke er plads til i køkkenskabene og på soveværelset får den klassiske kommode med skuffer i mange hjem stærk konkurrence fra skænken med både låger og skuffer. De lidt højere skænke vinder langsomt indpas på kontorer hjemme og på arbejdspladsen, hvor de med de funktionelle skabe sørger for gode gemmesteder til mindre pæne ringbind eller fortroligt materiale. Udover de anvendelige skabe og skuffer tjener skænke også det geniale formål, at deres topplade kan benyttes som et oplagt sted til bordlampen, blomstervasen eller smukke lysestager. Flere og flere vælger efterhånden også skænke som TV-møbel, hvor spillemaskiner, optagere og fjernbetjeninger kan gemmes diskret af vejen bag skydelåger og i skuffer, når de ikke er i brug. Og ønsker man at fremvise det lækre nye musikanlæg, uden at det skal tiltrække en masse støv, er skænken med glaslåger et godt valg.