Stuen

Skab hjemmehygge i dagligstuen med smukke møbler

Dagligstuen er husets hjerte, og det er i dette rum, vi opholder os meget af tiden, når vi samler hele familien til hjemmehygge. Derfor kan det også være vigtigt, at indrette dagligstuen flot, personligt og ikke mindst hyggeligt. Nogle foretrækker at indrette stuen med varme farver for at skabe hyggelige rammer for rummet. Andre kan bedre lide den mere minimalistiske og enkle stil, hvor der er mere køligt og mere luft i stuen. Uanset hvilken stil du er til, kan vi tilbyde møbler, som med sikkerhed passer til netop din smag og dine behov, så du kan indrette den dagligstue, du drømmer om. Hos Unoliving finder du kvalitetsmøbler i et spændende design, der dækker alt lige fra TV-borde, sofaer, sofaborde, sideborde, reoler, puffer, lænestole, loungestole, belysning og meget mere. Alt sammen til landets skarpeste priser. Naturligvis. Mangler du f.eks. skabsplads i stuen, kan du kigge på vore reoler eller kommoder. Hvis du mangler sofapuder eller pyntepuder, har vi bestemt også et stort udvalg til dig her. Vi har Danmarks største udvalg af møbler, og vi har derfor noget til enhver smag og enhver pris. Hvis du mangler nye møbler eller bare boliginspiration til stuen, så er du velkommen til at gå på opdagelse i vores univers og lad dig inspirere.

Stuens stilarter

Nogle mixer og matcher elementer fra forskellige stilarter, mens andre går ”all in” på en enkelt stilart i deres stue. Her for du nogle forslag til indretning af din stue med tre populære stilarter.

 

Ny Nordisk stue

Det sidste nye skud på stammen af stilarter er Ny Nordisk boligindretning. Her vil grundelementerne i stuen være lys og lethed. Der vil være fokus på rummelighed, minimalisme og natur. Her bliver der gerne brugt nordiske træsorter som eg og birk og nordiske naturmaterialer som læder og uld. Farverne er ligeledes inspireret af den nordiske natur hvor grøn, grå og jordfarver er de fortrukne. I Ny Nordisk boligindretning kan du dog sagtens finde gamle danske designklassikere. Vores tips til indretning med Ny Nordisk stil er, at du skal bruge neutrale farver og lad dig inspirere af naturen.

 

Den industrielle stue

I den industrielle boligindretning finder du rå elementer i mørkere farver. Hvis du ønsker at indrette din stue i denne indretningsstil, skal dine møbler være lavet i mørkt træ og læder. Benyt reoler i stål og metal, rå lamper og rustikt interiør - Eksempelvis fra Muubs og Nordal. I din industrielle stue kan du med fordel lade en enkelt væg være i rå cement eller mursten såvel som bruge interiør med et beton look.

 

Bohemestuen

Hvis du er en kreativ sjæl, der ønsker en personlig stue. Vil du kunne lade dig inspirere af Bohemestilen. En stue inspireret af stilen Boheme er inspireret af syden med lyse farver og afslappede stil. Stilen er farverig og mønstret med bløde værdier. Vil du følge stilen kan du købe sofa og tekstiler i kraftige farver og lade nogle af stuens øvrige møbler være i flet. I Bohemestilen er der god mulighed for at integrere dine betydningsfulde ting og nips i din boligindretning. Her har Bloomingville en masse fine produkter.