Daybeds

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af daybeds

Hos Unoliving finder du lækre, behagelige og smukke daybeds i vores sortiment. Vi tilbyder daybeds i mange flotte farver og materialer, og i vores sortiment kan du også finde modeller, der kan foldes ud og anvendes som gæsteseng. Der er helt sikkert en daybed, der vil falde i din smag, og som vil passe til indretningen i dit hjem. En daybed kan være med til at fuldende indretningen og kan samtidig bruges i nærmest alle rum i hjemmet, hvad end det er som omdrejningspunkt i dit walk-in-closet, i køkkenalrummet eller i entréen. Placér en lampe ved daybeden og skab en lille hyggelig oase midt i rummet, der indbyder til læsetid eller blot et hvil. Placér din daybed på hjemmekontoret, så middagsluren er inden for rækkevidde, i den brede gang for et cool og dekorativt color splash eller i køkkenalrummet, som et roligt hjørne til at sætte en dæmper på ulvetimen – mulighederne er mange. Gør din daybed endnu mere indbydende og skab samtidig en rød tråd i indretningen med et par flotte puder og en lækker plaid.

Vi har daybeds betrukket med velour, bomuld og læder. Du kan også finde daybeds i et lækkert naturmateriale, som rattan. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg og find daybeds fra blrandt andet ferm LIVING og Karup Design. Husk at vi leverer din nye daybed ganske gratis. Se også vores store udvalg sofaerchaiselonger og puffer.

Vi sætter en stor ære i, at du finder den helt rigtige daybed, så er du i tvivl om, hvilken størrelse, farve eller stil du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7242 4343 eller på kundeservice@unoliving.com.