Reoler

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Reoler til stuen, børneværelset eller kontoret 

Reolen er det funktionelle møbel, der kan bruges overalt i hjemmet.  Søger du klassiske hvide reoler, unikke nye designs eller bare en billig reol, finder du det helt sikkert i vores store udvalg. Vælg praktiske bogreoler til kontoret eller væghængte reoler med låger til stuen. De smukke rejseminder udstilles elegant på de åbne hylder side om side med bøgerne og de praktiske opbevaringskasser. Hjælp til at finde den nye reol. Bag lågerne behøver du ikke tænke på andet end opbevaring, mens de væghængte reoler efterlader mere af den eftertragtede gulvplads. Tænk stil og funktion, når du vælger blandt de mange skønne reoler. En reol er ikke bare en reol!

 

Mere end et reolsystem

Nogle tænker stadig reolsystem, når ordet reol lyder. En reol behøver imidlertid ikke længere betyde en hel væg fyldt med hylder. En let stigereol tager sjældent mere end 1 meter af væggen, mens kassereoler kan hænges overalt uden at optage ret meget gulv- eller vægplads. Som reolsystem vælger de fleste i dag at bruge såkaldte modul reoler, som ofte er væghængte skabe, hylder og kassereoler, der passer sammen i farver og materialer og kan mixes på kryds og tværs. Vælger man at bruge modul reoler i flere rum i boligen giver det en indretningsmæssig sammenhæng og stor fleksibilitet, fordi man altid kan flytte rundt på modulerne.

 

Vælg den helt rigtige reol

En vægreol eller fritstående reoler brugt som rumdeler kan opfylde de samme funktioner, men kræver forskellige ting i forhold til indretningen og de ting, der står på reolen. Tingene i en fritstående reol ses fra begge sider, mens en vægreol kun viser tingene fra én side. Ikke alene stiller det nogle krav til tingene i reolen og måden de placeres på, det kræver også, at du overvejer hvilken farve, du vælger reolen i.

 

Reol - Farve eller træ?

En hvid reol til væggen bliver ’usynlig’ hvis væggen er hvid, og træder frem – ligesom en sort reol – hvis væggen er en anden farve end hvid. En træreol vil fremstå som et selvstændigt møbel og afhængig af træfarven kan du med indholdet skabe et let og luftig look eller et kompakt og stabilt look. En reol i træ fyldt med bøger vil f.eks. skabe et kompakt look, mens mellemrum mellem hver ting på reolen vil skabe et mere luftigt look. Uanset om du vælger en sort, hvid eller træreol vil en lys reol kunne indeholde flere bøger, kasser og mørkfarvede ting end en mørk reol, før det giver det kompakte look. Vælg reol efter, hvad du ønsker at have stående på reolen, og efter hvad der passer i din indretning.

 

Design din egen reol

Kan du ikke finde den reol der netop passer ind i dit hjem? Med reolsystemer fra blandt andet Walter Grey eller Tvilium kan du sammensætte din helt egen reol. På den måde kan du selv bestemme hvad målene på reolen skal være, hvilken farve den skal have, om reolen skal være væghængt, stå på metalfødder eller på hjul. Desuden kan du tilvælge skuffer, låger og skillevægge. Med reolsystemer, modulreoler, vægreoler eller rumdelere, kan du få den reol, du går og drømmer om.