Tæpper

Alle tæpper
Fladvævede tæpper
Natur tæpper
Uld tæpper
Luv tæpper
Kelimtæpper
Orientalske tæpper
Løbere
Håndtuftede tæpper

Et hav af forskellige gulvtæpper

Vil du gerne have tæpper i din indretning, så er du kommet til det rette sted. Tæpper fungerer rigtig godt under spisebordet eller sofabordet, hvor det kan give et harmonisk og hyggeligt udtryk. Det giver også en indretning, der får en mere gennemført fremtoning. Vi har en masse stort udvalg af gulvtæpper i forskellige materialer og farver både med og uden mønstre. Du finder både de traditionelle tæpper og de mere moderne, hvor der bliver leget både med de helt enkle mønstre og de mere vovede og særprægede mønstre. Gå på opdagelse i de mange materialer og farvekombinationer og find lige dét, der vil pryde din indretning på allerskønneste vis.

Et gulvtæppe er ikke bare et tæppe til gulv, faktisk rummer det mange flere funktioner, end man måske lige går og tror. Udover at være en komfortabel tilføjelse til indretningen, isolerer og varmer det også på kolde trægulve. Går man med et mønstret tæppe til gulv kan det være et enormt dekorativt blikfang i rummet, nærmest som en slags kunst til gulvet. Et gulvtæppe samler rummet og skaber en hyggelig stemning. En meget anvendelig tilføjelse til indretningen, der kan bruges i stort set alle rum i hjemmet. Mulighederne er mange, og gulvtæpper findes i mange udformninger, designs og materialer, som du alle kan finde bud på her på siden.

Moderne gulvtæpper

Leder du efter et fladvævet tæppe, et luvtæppe, et uldtæppe, hæklede tæpper, sisaltæpper, kelimtæpper, gulvløbere, runde tæpper eller orientalske tæpper så er du kommet til det helt rigtige sted. Og det var endda kun nogle af de tæpper vi har. Når du skal finde et tæppe, der præcis passer til dig og dit hjem, vil du i vores feature funktion, kunne vælge mellem mange unikke funktioner, og søgeresultaterne snævrer sig derfor lynhurtigt ind til netop dét du er på udkig efter.

Inden du køber til gulvtæppe, er det vigtigt at tænke på, hvad du skal bruge dit nye moderne gulvtæppe til. Skal det bruges ude eller inde? I så fald skal du finde et tæppe til udendørsbrug. Hvordan skal designet og farverne være? Hvad skal tæppet bruges til - skal det for eksempel ligge et sted, hvor det bliver betrådt meget? For så skal du overveje, hvor slidstærkt og holdbart tæppet skal være. Du skal også overveje brugen i det hele taget - vil det blive meget beskidt der, hvor det ligger? For så skal du have i mente hvordan gulvtæppet er at rengøre. 

Hos Unoliving har vi tæpper i alle prisklasser, former, farver og størrelser. Køb tæpper fra vores brede udvalg fra forskellige leverandører. Køb gulvtæppe fra blandt andet gulvtæpper fra Linie Design, Fabula Living og Natures Collection.