Opbevaring

Opbevaring

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Find den rigtige opbevaring til dine småting

Opbevaring kan være nødvendigt mange forskellige steder i hjemmet. Næsten ethvert rum har brug for en eller anden form for opbevaringsløsning og nogle gange flere forskellige. Herunder kan både køkkenet og entréen nævnes som to rum, der er afhængige af god og funktionel opbevaring. Hos Unoliving har vi samlet en masse forskellige opbevaringsløsninger, der kan bruges i hele hjemmet. I vores sortiment finder du alt fra kurve og kasser til skoskabe, hylder, vaser og krukker, spejle, knager puder og meget andet. Find netop den løsning, der er perfekt til dit opbevaringsbehov i blandt vores store sortiment af forskellige designs, farver og materialer. Vi har noget til enhver stilart og ethvert behov.

 

Få styr på opbevaringen af de små ting

Skab orden og system i tingene med fede opbevaringsløsninger fra vores sortiment. Vi har allieret os med en række leverandører, der har styr på, hvad der rør sig inden for opbevaringsløsninger både i forhold til trends men så sandelig også i forhold til funktionalitet. Du kan bl.a. finde produkter fra Broste Copenhagen, Ferm Living, Hübsch, Bloomingivlle, Nordal og mange andre danske og udenlandske leverandører. Mulighederne er mange, og hvad end du leder efter kurve i søgræs, kubeformede kasser til rumdeleren, den perfekte opbevaringsløsning til legetøjet på børneværelset eller bare en ganske almindelig vasketøjskurv, så har vi et bud derpå.

Brug også kurven…

• …som urtepotteskjuler. Sæt gerne flere sammen i forskellige former og størrelser for et personligt og trendy udtryk.
• …til opbevaring af sammenrullede håndklæder på badeværelset og opnå en helt spa-agtig stemning.
• …for enden af sengen. Sådan en af de helt store kuffertkurve. Det giver soveværelset et afslappet boheme-look med møbler og tilbehør i kurveflet.
• …til opbevaring af plaider på terrassen til de lange sommeraftener, når solen er gået ned.
• …som lampeskærm, hvis kurven ikke er flettet for tæt. Vend kurven 180 grader og du har en flot og dekorativ lampeskærm, som blot skal sættes på en fatning.