Tæpper

Stort udvalg af tæpper og løbere

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Køb tæpper online

Find tæpper, gulvtæpper mm. i høj kvalitet, såvel som tæpper for den prisbevidste hos Unoliving.com. Hos os kan du altid få leveret dine varer gratis uanset hvad du har bestilt. Vi har et bredt udvalg af gulvtæpper og plaider i mange varianter, farver og materialer, og vores brede vifte af leverandører sørger for de smukkeste tæpper på markedet til os. Ønsker du dig derfor dette, kan du let og nemt finde og bestille den her hos os, overlade fragten til os, og nøjes med at tænke på indretningen. Når du skal finde det tæppe der præcis passer til dig, vil du i vores feature funktion, kunne vælge mellem mange unikke funktioner, og søgeresultaterne snævrer sig derfor lynhurtigt ind til hvad du er på udkig efter.

Vil du gerne have tæpper i din indretning, så er du kommet til det rette sted. Tæpper fungerer rigtig godt under spisebordet eller sofabordet, hvor det kan give et harmonisk og hyggeligt udtryk. Det giver også en indretning, der får en mere gennemført fremtoning. Vi har en masse stort udvalg af gulvtæpper i forskellige materialer og farver både med og uden mønstre. Du finder både de traditionelle tæpper og de mere moderne, hvor der bliver leget både med de helt enkle mønstre og de mere vovede og særprægede mønstre. Gå på opdagelse i de mange materialer og farvekombinationer og find lige dét, der vil pryde din indretning på allerskønneste vis.

Det multifunktionelle gulvtæppe

Et gulvtæppe er ikke bare et gulvtæppe, faktisk rummer det mange flere funktioner, end man måske lige går og tror. Udover at være en komfortabel tilføjelse til indretningen, isolerer og varmer det også på kolde trægulve. Går man med et mønstret gulvtæppe kan det være et enormt dekorativt blikfang i rummet, nærmest som en slags kunst til gulvet. Et gulvtæppe samler rummet og skaber en hyggelig stemning. En meget anvendelig tilføjelse til indretningen, der kan bruges i stort set alle rum i hjemmet. Mulighederne er mange, og gulvtæpper findes i mange udformninger, designs og materialer, som du alle kan finde bud på her på siden. Leder du efter et fladvævet tæppe, et ryatæppe, et jutetæppe, hæklede tæpper, sisaltæpper, uldtæpper, kelim tæpper, gulvløbere, runde tæpper eller orientalske tæpper, så er du kommet til det helt rigtige sted. Når du skal finde et tæppe, der præcis passer til dig og dit hjem, vil du i vores feature funktion, kunne vælge mellem mange unikke funktioner, og søgeresultaterne snævrer sig derfor lynhurtigt ind til netop dét du er på udkig efter. Hos Unoliving har vi tæpper i alle prisklasser, former, farver og størrelser. Vi har et bredt udvalg fra mange forskellige leverandører og tilbyder bl.a. gulvtæpper fra Linie Design, Zuiver, Fabula Living og Bloomingville.