Babysenge

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Spændende udvalg af tremmesenge og babysenge

Leder du efter en babyseng til den kommende lille nyfødte? Hos Unoliving kan du finde babysenge fra kvalitetsbevidste brands, som er svanemærket og bruger FSC-certificeret træ til produktionen af sengene, hvilket både sikrer miljøet og dit barns helbred. FLEXA og Hoppekids har lavet flotte bud på den klassiske tremmesng, som kan bruges af dit barn i mange år frem. Kave Home har lavet en smuk  moderne babyseng, som er meget æstetisk at kigge på, og den vil med garanti passe ind hjemme ved dig. Det er vigtigt, at dit barn er veludhvilet, så du sikre dit barns udvikling. Gode rammer er essentielle i opvæksten, og her spiller alt, stort som småt en rolle. En god nats søvn kan betyde forskellen på gode og dårlige dage. Hos os finder du flotte kvalitets tremmesenge til skarpe priser. Se vores udvalg og find en tremmeseng der netop passer til din smag og behov. Se også vores udvalg af senge til baby herunder vugger, sengerandhøjstole, pusleborde til de mindste.

Køb din nye babyseng nemt online hos Unoliving

Står du og venter barn, og prøver du at finde de bedste møbler og redskaber til den lille? Et af de vigtigste møbler er en babyseng. Din lille nyfødte baby har brug for meget søvn, og det kræver en god babyseng at ligge i. Hos Unoliving kan du finde flere forskellige babysenge og senge til baby, som dit barn vil få en god søvn i. Dit barn vil have frisk energi til de udtryk, han eller hun vil møde i løbet af dagen, som er med til at udvikle dit barn. Hos Unoliving kan du finde tremmesenge fra anerkendte brands som Hoppekids og FLEXA, der har designet babysenge med fokus på dit barns velvære og udvikling. Kvaliteten er sat i højsæde, så du er garanteret en babyseng, som dit barn kan sove trygt i. Leder du efter en babyseng, som kan vippe frem og tilbage, og dermed lulle dit barn i søvn? Så se vores udvalg af vugger her. Hos Unoliving finder du en masse flotte senge til baby. 

Komplet tryghed for dig og dit barn med en babyseng eller tremmeseng 

Børnesengen er velkendt med sine tremmer på siderne. De skal sikre, at dit nyfødte barn ikke falder ud, når det drømmer. Tremmerne bringer både en tryghed hos dig og dit barn, så du trygt kan forlade værelset, når din baby sover. Tremmerne på sin tremmeseng gør det også nemt for dig at kigge til dit barn undervejs. For at din baby ligger godt, skal du finde en behagelig madras til tremmesengen. Find madrasser fra Hoppekids til formålet. Pift tremmesengen op med bløde og fine sæt sengetøj fra FLEXA, så dit barn sover ekstra godt om natten.

Babysenge i forskellige farver

Du kan finde tremmesenge i forskellige farver. Du kan vælge den klassiske hvide farve, som altid vil passe ind i børneværelset, og som komplimentere alle farver. Den rene lyse farve bringer luft til rummet og gør børneværelset visuelt større. Vælg en tremmeseng i en jordfarve eller natur, så der kommer lidt mere dybde i børneværelset. Jordfarver og natur er tidløse farver, som bringer lidt mere varme til rummet. Både jordfarver, grå toner og natur er neutrale farver, der vil se flot ud på ethvert børneværelse.