Kommoder til børn

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Køb kommode til børneværelset online

Find kommoder til børn i høj kvalitet såvel som til den prisbevidste hos Unoliving. I ethvert børneværelse er der brug for rigeligt med opbevaringsplads, da de små ikke ligefrem er kendt for at have ryddelighed som hovedfokus. Legetøj og tøj kan uden den rette opbevaringsplads, som eksempelvis kommoder, hurtigt hobe sig op, og børneværelset kan hurtigt blive uoverskueligt. En kommode i børneværelset giver barnet mulighed for selv at tage sit legetøj og – ikke mindst – lære selv at lægge det på plads. Benyt derfor muligheden her for at finde nogle gode kommoder til faste lave priser. Når du skal finde den kommode der præcis passer til dig, vil du i vores feature funktion, kunne vælge mellem mange unikke funktioner, som eksempelvis antal hylder, antal skuffer og meget mere, og søgeresultaterne snævrer sig derfor lynhurtigt ind til hvad du er på udkig efter.

Hvad skal du bruge en kommode til?

En kommode kan kort sagt bruges overalt – til alt. Skuffer er når alt kommer til alt praktiske opbevaringskasser med indbyggede låg. I entreen er kommoden et genialt opbevaringssted til vinterens vanter, huer osv. I soveværelset samles sokkerne, undertøjet og tørklæderne i overskuelige skuffer og i børneværelset sørger kommoders lave højde for tilgængelighed og overblik for de små.

Mangler du opbevaring kan du også se vores store udvalg af garderobeskabe, sengeborde og sengeskuffer.

Kommoder - Praktisk opbevaring

Kommoder med dybe, store skuffer fungerer godt til tøj i bunker, som T-shirts, shorts eller bukser. Mindre kommoder med små og ikke så dybe skuffer er ofte mest anvendelige til mindre ting, som smykker, papirer eller småt legetøj. Et par gode råd giver dig maksimalt udbytte af din kommode uanset, hvor og hvad du bruger den til: Stil altid din kommode, så der er rigeligt plads til at trække skufferne helt ud. Er din kommode lavet af træ med udskårne udtræk, så gnid lidt stearin i udtræksrillen, hvis skuffen binder. Praktiske greb på en kommodeskuffe er vigtig for den daglige brug af kommoden – vælg altid greb, der passer til de størrelse hænder, der åbner skuffen mest.