Garderobeskabe

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Få plads til alt med et garderobeskab

Et garderobeskab skaber rammerne for en god opbevaring og du kan indrette det efter dine behov. De fleste foretrækker et garderobeskab uden begrænsninger, men de findes jo kun i eventyr, så det er en god idé at overveje inden køb, hvad du egentlig skal have plads til. Hvis du søger et klædeskab med plads til mange skjorter, så er en lang bøjlestang vigtig. Har du mange smykker eller slips, er et garderobeskab med indbyggede skuffer sandsynligvis et godt valg. Ønsker du et klædeskab med spejl, så vælg blandt vores tøjskabe med spejllåger. Garderobeskabe med mange hylder og trådkurve er anvendelige til dig, der foretrækker at lægge tøjet i stakke eller bruge opbevaringskasser. Et garderobeskab med hylder giver overblik og forhindrer, at alt dit tøj bliver én stor rode bunke. I vores udvalg af skabe til soveværelset, som du finder her på siden, kan du finde dit nye garderobeskab med hylder.

Hos Unoliving har vi samlet en masse forskellige garderobeskabe, så du helt sikkert kan finde det garderobeskab, der passer til dit soveværelse. Det er meget forskelligt, hvor meget plads man har behov for i sit garderobeskab. Det afhænger meget af, hvor meget tøj og tilbehør, du skal have plads til, og hvor stort dit soveværelse er. Her finder du både de store og de små garderobeskabe, de brede og de lidt smallere. Der er det klassiske skab til tøj med låger og de mere moderne tøj skabe med skydelåger. Gå på opdagelse i det store udvalg og find det skab til soveværelset, der passer helt perfekt til dig. Udover klassiske garderobeskabe har vi også mange andre former for skab til tøj. Vær kreativ med din indretning og find skab til tøj blandt disse. Se også alt opbevaring til soveværelset og kommoder.

Hvilke låger skal jeg vælge til garderobeskabet?

Få både et klædeskab med skydelåger og med almindelige låger, der åbner udad. Overvej et garderobeskab med skydelåger frem for almindelige låger, hvis pladsen er trang. Garderobeskabe med almindelige låger giver muligheden for at holde hvert skab adskilt med en låge – du behøver med andre ord ikke skubbe én låge til side for at få adgang til en anden del af skabet. Dette er praktisk, hvis man er to eller flere om at dele et stort garderobeskab, eller hvis man vælger at bruge dele af skabet til andre ting end tøj. Det klassiske klædeskab med låger kan ligeledes fås med mange variationer af låger, og det er her du også finder de mere klassiske og detaljerede låger med flotte greb og udskæringer.

Et garderobeskab med skydelåger er praktisk i rum, hvor der ikke er plads nok til at åbne låger ud i rummet, eller hvor hele klædeskabet bruges af én person til én ting. Da skydelåger ofte er bredere end almindelige låger, giver skydelåger et bredere indblik i skabet og dermed et hurtigere overblik over det, du søger. Klædeskabe med skydelåger koster desuden mindre gulvplads i et rum, da du sagtens kan placere ting på gulvet foran skabet uden at støde i mod det, når du åbner en låge. Et klædeskab med skydelåger er et minimalistisk valg, og vil med de glatte enkle låge næsten ikke bemærkes i et rum. Vælg et klædeskab med skydelåger, hvis du ønsker at holde dit soveværelse enkelt od uden for meget "larm".

Se garderobeskabe fra eksempelvis Tvilum og WOOOD.

Garderobeskabe og klædeskabe i tidløst design

Mål og materiale er den sidste afgørende ting at tænke på, inden du vælger dit nye garderobeskab. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af garderobeskabe i elegante designs, der passer ind i ethvert hjem. Er du til simpel sort og hvid eller mere til lyst træ eller bare træ i det hele taget, så finder du stilarter fra klassisk til retro hos Unoliving. Måske ønsker du et stort garderobeskab, der fylder en hel væg? Eller bare et langt, smalt klædeskab til entreen? Uanset hvad du har brug for, er det vigtigt at tage de rigtige præcise mål, så du udnytter pladsen optimalt, og undgår at du for eksempel ikke kan åbne lågerne optimalt, fordi der er mål forkert op. Uanset om du er til et hvidt romantisk garderobeskab eller sort stilrent og moderne klædeskab, så kan vi hjælpe dig.