Garderobeskabe

Det er vigtigt med garderobeplads i soveværelse, hvor der skal være ro og ingen rod. Et garderobeskab skaber rammerne for en god opbevaring og du kan indrette det efter dine behov. Uanset om du er til et hvidt romantisk garderobeskab eller sort stilrent og moderne klædeskab, så kan vi hjælpe dig. Se f.eks. den populære Save-serie hvidt garderobeskab til et hvert behov. Tip: Husk at skab synergi i soveværelset og køb et klædeskab i samme stil som dit sengebord, kommode , spejl og seng.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Få plads til alt i garderobeskabet

De fleste foretrækker et garderobeskab uden begrænsninger, men de findes jo kun i eventyr, så det er en god idé at overveje inden køb, hvad du egentlig skal have plads til. Hvis du søger et klædeskab med plads til mange skjorter, så er en lang bøjlestang vigtig. Har du mange smykker eller slips, er et garderobeskab med indbyggede skuffer måske et godt valg. Ønsker du et klædeskab med spejl, så vælg evt. et skab med spejllåger. Garderobeskabe med mange hylder og trådkurve er anvendelige til dig, der foretrækker at lægge tøjet i stakke eller bruge opbevaringskasser.

 

Hvilke låger skal jeg vælge?

Klædeskabe fås både med skydelåger og med almindelige låger. Overvej et garderobeskab med skydelåger frem for almindelige låger, hvis pladsen er trang. Garderobeskabe med almindelige låger giver muligheden for at holde hvert skab adskilt med en låge – du behøver med andre ord ikke skubbe én låge til side for at få adgang til en anden del af skabet. Dette er praktisk, hvis man er to eller flere om at dele et stort garderobeskab, eller hvis man vælger at bruge dele af skabet til andre ting end tøj. Et garderobeskab med skydelåger er praktisk i rum, hvor der ikke er plads nok til at åbne låger ud i rummet, eller hvor hele klædeskabet bruges af én person til én ting. Da skydelåger ofte er bredere end almindelige låger, giver skydelåger et bredere indblik i skabet og dermed et hurtigere overblik over det, du søger. Klædeskabe med skydelåger koster desuden mindre gulvplads i et rum, da du sagtens kan placere ting på gulvet foran skabet uden at støde i mod det, når du åbner en låge. Se garderobeskabe fra eksempelvis Tvilium , WOOOD, Temahome, Mavis og vtwonen.

 

Garderobeskabe og klædeskabe i tidløst design

Mål og materiale er den sidste afgørende ting at tænke på, inden du vælger dit nye klædeskab. Hos Unoliving.ocm har vi et stort udvalg af elegante designs, som passer ind i ethvert hjem. Er du til simpel sort eller hvid eller mere til lyst træ eller bare træ i det hele taget, er der stilarter fra klassisk til retro hos Unoliving. Måske ønsker du et stort garderobeskab, der fylder en hel væg? Eller bare et langt, smalt klædeskab til entreen? Uanset er det vigtigt at tage de rigtige mål, så du udnytter pladsen optimalt.