Kommoder

Kommoder

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kommode til entreen eller til soveværelset

En kommode er den bedste opbevaring til sokker, halstørklæder, undertøj og andre små ting og tekstiler. Du vælger et tidsløst møbel, når du vælger en kommode i god kvalitet fra Unoliving – et tidsløst møbel, du kan bruge til andet og mere end sokkerne og servietterne. En kommode i børneværelset giver barnet mulighed for selv at tage sit legetøj og – ikke mindst – lære selv at lægge det på plads. En hvid kommode på badeværelset giver et præg af afslappet romantik og god opbevaring til håndklæder eller plejeprodukter. Den moderne sorte kommode pifter enhver bolig op og byder på praktisk opbevaring på kontoret eller i soveværelset.

 

Hvad skal du bruge kommoder til?

En kommode kan kort sagt bruges overalt – til alt. Skuffer er når alt kommer til alt praktiske opbevaringskasser med indbyggede låg. I entreen er kommoden et genialt opbevaringssted til vinterens vanter, huer osv. I soveværelset samles sokkerne, undertøjet og tørklæderne i overskuelige skuffer og i børneværelset sørger kommoders lave højde for tilgængelighed og overblik for de små.

Praktisk opbevaring

Kommoder med dybe, store skuffer fungerer godt til tøj i bunker, som T-shirts, shorts eller bukser. Mindre kommoder med små og ikke så dybe skuffer er ofte mest anvendelige til mindre ting, som smykker, papirer eller småt legetøj.  Et par gode råd giver dig maksimalt udbytte af din kommode uanset, hvor og hvad du bruger den til: Stil altid din kommode, så der er rigeligt plads til at trække skufferne helt ud. Er din kommode lavet af træ med udskårne udtræk, så gnid lidt stearin i udtræksrillen, hvis skuffen binder. Praktiske greb på en kommodeskuffe er vigtig for den daglige brug af kommoden – vælg altid greb, der passer til de størrelse hænder, der åbner skuffen mest… voksne eller børn.

Husk stilen!

Er du til højglans? En mere afdæmpet retro-stil? Eller en klassisk kommode på ben? Udseendet af den kommode, du vælger, kan være med til at skabe stilen i rummet eller understøtte den eksisterende. Bor du klassisk, men ønsker et lidt mere moderne retro-look, så kan en trækommode på skæve ben være den ene ting, der skal til. Ligesom en hvid kommode uden ben kan falde i ét med en hvid væg og ikke tiltrække sig opmærksomhed i et rum. Måske handler det ikke så meget om en bestemt stil, men mere om en stilmæssig funktion, når du vælger en kommode. I et meget hvidt rum vil en kommode i træ skabe en måske tiltrængt kontrast, mens en kommode i højglans vil maksimere lyset i et lille eller lysfattigt rum.