Kommoder

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Kommode til entréen eller til soveværelset

Find en kommode til tøj der passer til dit soveværelse i vores store udvalg af kommoder. En kommode på soveværelset er uundværlig. I vores store udvalg finder du både store og små kommoder til tøj. Du kan finde små kommoder med to skuffer, men i vores store udvalg kan du også finde tøj kommoder, hvor der er mere end fem skuffer i kommoden. Du finder derfor nemt kommoder og opbevaring til hele hjemmet uanset rummets størrelse, og hvad der er behov for. Størstedelen af kommoderne er holdt i neutrale farver såsom hvid, sort og natur, så de er lette at integrere i indretningen. Der findes dog også nogle tøj kommoder, hvor der er leget lidt med farverne for at give et spændende og anderledes look til hjemmet. Find dit nye skuffemøbel her på siden. 

En mindre tøjkommode eller skuffedarium er den bedste opbevaring til sokker, halstørklæder, undertøj og andre små ting og tekstiler. Du finder også smalle kommoder som passer perfekt til halstørklæder og handsker i gangen og entréen. Du vælger et tidsløst møbel, når du vælger en tøj kommode i god kvalitet fra Unoliving – et tidsløst møbel, du kan bruge til andet og mere end sokkerne og servietterne. En kommode i børneværelset giver barnet mulighed for selv at tage sit legetøj og – ikke mindst – lære selv at lægge det på plads. En hvid kommode på badeværelset giver et præg af afslappet romantik og god opbevaring til håndklæder eller plejeprodukter. Den moderne sorte kommode til tøj pifter enhver bolig op og byder på praktisk opbevaring på kontoret eller i soveværelset. Se vores store udvalg af kommoder i alle stilarter og størrelser nedenfor fra brands som Tvilum og Mavis.

Hvad skal du bruge en kommode til?

En kommode kan kort sagt bruges overalt – til alt. Skuffer er når alt kommer til alt praktiske opbevaringskasser med indbyggede låg. I entreen er kommoden et genialt opbevaringssted til vinterens vanter, huer og andet overtøj. Anskaf en kommode til soveværelset. I soveværelset samles sokkerne, undertøjet og tørklæderne i overskuelige skuffer i en kommode til tøj, og i børneværelset sørger kommodens lave højde for tilgængelighed og overblik for de små.

Mangler du opbevaring kan du også se vores store udvalg af garderobeskabe, sengeborde og sengeskuffer.

Kommoder - praktisk opbevaring

Kommoder til tøj med dybe, store skuffer fungerer godt til tøj lagt sammen i bunker, som T-shirts, shorts eller bukser. Mindre kommoder med små og ikke så dybe skuffer er ofte mest anvendelige til mindre ting, som smykker, papirer eller småt legetøj.
Et par gode råd giver dig maksimalt udbytte af din kommode uanset, hvor og hvad du bruger den til:

  • Stil altid din kommode, så der er rigeligt plads til at trække skufferne helt ud.
  • Er din kommode lavet af træ med udskårne udtræk, så gnid lidt stearin i udtræksrillen, hvis skuffen binder.
  • Praktiske greb på en kommodeskuffe er vigtig for den daglige brug af kommoden. Vælg altid greb, der passer til de størrelse hænder, der åbner skuffen mest - voksne eller børn.

Vælg den rigtige kommode

Er du til højglans? En mere afdæmpet retro-stil? Eller en klassisk kommode på ben? Udseendet af den tøj kommode, du vælger, kan være med til at skabe stilen i rummet eller understøtte den eksisterende. Bor du klassisk, men ønsker et lidt mere moderne retro-look, så kan en trækommode på skæve ben være den ene ting, der skal til. Ligesom en hvid kommode til tøj uden ben kan falde i ét med en hvid væg og ikke tiltrække sig opmærksomhed i et rum. Måske handler det ikke så meget om en bestemt stil, men mere om en stilmæssig funktion, når du vælger en kommode. I et meget hvidt rum vil en kommode i træ skabe en måske tiltrængt kontrast, mens en kommode i højglans vil maksimere lyset i et lille eller lysfattigt rum.

Find din favorit tøj kommode, kommode skab eller skuffedarium blandt de fine kommoder i landlig, nordisk, retro, moderne eller nordisk stil. Vi har et stort udvalg af skuffemøbler og kommoder til tøj her på siden.