Mavis møbler

Mavis

Svensk kvalitet

Siden 1917 har svenske Mavis fremstillet møbler til soveværelset og hjemmet i høj kvalitet og solidt håndværk. Møblerne fra Mavis er produceret i hjertet af Sverige af Johansson brødrene, og grundelementerne i Mavis produkterne er altid design med lækre detaljer, smarte funktioner og fantastisk holdbarhed.

Mavis er et brand med ambitioner. Designerne har masser af ideer om, hvordan fremtidens soveværelse og hjem skal indrettes. Senge skal være til mere end bare ”at sove i” og sideborde skal hurtigt kunne flyttes fra soveværelset og passe til andre rum i hjemmet. Derfor er møblerne fra Mavis ikke kun smukke og med flotte detaljer, de er også funktionelle og praktiske i hverdagen.

Bæredygtighed er et vigtig element for Mavis og kun FSC-certificerede leverandører benyttes, når de fremstiller af massivt træ. FSC står for en økologisk tilgang, der tager ansvar for skovbrug, miljø og genplantning af træer til den næste generation. Ligeledes prioriteres fremstilling i Nordeuropa, for at undgå unødvendig lang transport. 

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5