Vinreoler

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Opbevar dine vine optimalt med en vinreol

Elsker du også et godt glas rødvin en fredag aften? Med en vinreol øger du oplevelsen, da du har opbevaret dine flasker på den optimale måde. En vinreol er et smukt møbel at tilføje til din indretning samtidig med, at vinreolen er praktisk, da du kan samle dine flasker et sted. Hos os kan du finde vinreoler i træ, metal, læder og jern. Find din favorit vinreol eller vinhylde her på siden og bliv inspireret.

En vinreol er til vinelskeren, som ønsker at opbevare sine smagfulde vinflasker helt optimalt. På en vinreol eller vin hylde ligger dine flasker stabilt og roligt, som netop er hele essensen bag en vinreol. Når flaskerne ligger ned, er proppen altid våd, hvilket gør den smidig og dermed tætsluttende. Når proppen bliver tør holder den ikke tæt, og der er risiko for, at den smuldrer og går i stykker. Derfor er en vinreol den perfekte anordning til dine vinflasker. Er du en, der samler på ekstraordinære, specielle og sjældne vine og har måske gjort det over en længere periode? Så skal du have plads til alle dine flasker på smukkeste måde. Specielle og unikke vine skal ikke gemmes væk, de skal vises frem. Eller er du en person, som elsker at nyde et glas i weekenden, når aften byder sig? Uanset hvad du er til, har vi hos Unoliving et stort udvalg af smukke vinreoler, som du kan opbevare dine vinflasker i.

Vi har både vinreoler der kan opbevare mange flasker, men også få flasker. Du kan også finde vinreoler og vin hylder, der kan hænges op på væggen og fungere som vægudsmykning. Der er også de klassiske, der står på gulvet, og det er også heriblandt du finder vinreoler med meget plads. Prøv noget nyt, og stil for eksempel din vinreol på skænken. Ønsker du at dine vin opbevares i mørke eller gemt væk, men ikke har en kælder eller på et loft, så vil en vinreol med en låge være en god løsning for dig.

Indret med en vinreol

En vinreol behøver ikke blot at være et praktisk møbel, som opbevarer dine vine. En vinreol er også et møbel, som kan komplimentere og pryde din indretning. Placér eksempelvis din vinreol i stuen, hvor du kan udstille dine gode flasker og måske har nogle vinglas til at stå, så det hele er samlet. Derudover vil din vinreol også stå godt i spisestuen eller i køkkenet, hvor du hurtigt kan hente en flaske frem, når du forbereder maden eller gæsterne sætter sig til bords. Har du kun et par flasker, så har vi flotte vin hylder fra By Tika, som kan opbevare op til tre flasker. På den måde kan du udstille flotte flasker og altid have en flaske vin tæt på, men uden at have en stor vinreol stående i hjemmet. I vores udvalg af vinreoler og vin hylder kan du finder mange forskellige materialer så som træ og metal, og du kan finde nogen med fede læder detaljer. Vi har mange forskellige størrelser, som passer til de enkelte behov - lige fra små vin hylder, der kan opbevare tre flasker og op til de store vinreoler, hvor du kan have 30 flasker samt glas og tilbehør. 
Indret med flere møbler til hjemmebaren og de gode stunder. Se vores udvalg af barborde, barstole, counterstole og rulleborde.

Vinreoler fra lækre brands

Hos Unoliving samarbejder vi med anerkendte brands og leverandører, som har sans for design og funktion. Er du ude efter en bestemt stil og udtryk på din vinreol, så kan du finde det hos os. Har du en eksklusiv og elegant indretning, skal du gå efter en høj vinreol med slanke linjer. Find inspiration fra Nordal og Zuiver, som bærer præg af dette look. Er du mere til det rå og rustikke look er Dutchbone et brand, som du skal kigge på, når du vælger din vinreol. De har nemlig designet vinreoler, der har rå overflader, der giver dem et industrielt og vintage udseende. Er du til det minimalistiske look har Ib Laursen designet smukke vinreoler med et enkelt og fint design. Er din indretning mere præget af en lys nordisk indretning, så har By Tika designet smukke vinreoler i træ, som står perfekt til den stil. Find din nye vinreol eller vin hylde hos Unoliving, vi har et væld af muligheder.