Rulleborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Rulleborde har mange funktioner

Overvej et rullebord eller en serveringsvogn, hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads i køkkenet, stuen eller på badeværelset. Et rillebord til køkken er en genial anskaffelse. Et rullebord til køkken er smart og et popælært valg, som kan give dig ekstra arbejdsplads i køkkenet. Et rullebord til køkken er praktisk, da du nemt kan flytte det rundt efter, hvor du har behov for det. Anret mad og service på det lille rullebord og kør det nemt ind i spisestuen - så har du nu et serveringsborgd. Et rullebord til køkken kan også hurtigt stilles væk i et afsides hjørne, når du ikke bruger det. En vintage serveringsvog i jern eller metal giver et råt look i hjemmet, og kan give nyt liv til et kedeligt badeværelse. Ved at placere en serveringsvogn  på badeværelset har du også ekstra opbevaringsplads til eksempelvis håndklæder, shampooen og sæber. Et rullebord eller serveringsvogn kan også gøre gavn i entreen, da det kan være rart med et sted at lægge sine nøgler og andet, når du kommer hjem. Ligeledes kan der på det lille rullebordsættes en plante på det og pynte med lidt grønt til entreen.

Hos Unoliving finder du et bredt udvalg af smarte og flotte rulleborde, serveringsvogne, serveringsborde og andre borde med hjul. Hos os kan du blive inspireret af brands som House Doctor, Broste Copenhagen og Nordal, der designer flotte rulleborde og serveringsvogne i forskellige stilarter og materialer. Tag et kig her på siden og find dit favorit rullebord eller serveringsvogn. Se også vores andre borde til spisestuen eller sideborde og indskudsborde til stuen.  

Rulleborde og serveringsvogne med hjul

Som navnet afslører, er et rullebord eller en serveringsvogn kendetegnet ved at have hjul, så det kan rykkes rundt efter behov. Med et lille bord med hjul får du ekstra et afsætningsbord og mere arbejdsplads i for eksempel køkkenet, som er fleksibelt og nemt at flytte rundt på. Ved køb af et bord på hjul er det nemmere at lave flotte anretninger af maden og transportere det til og spisebordet, eller simpelthent bare give mere plads på spisebordet uden middagen. Køb for eksempel et billigt rullebord i rustfrit stål til køkkenet, så holder det i mange år. Har du placeret serveringsvognen i hjørnet af spisestuen, men behøver mere plads når du får gæster på besøg, så kan du nemt rulle bordet ind i stuen midlertidigt. Rullebordet med hjul er et smart og funktionelt møbel, som passer til mange rum. Eksempelvis er der den klassiske plads i spisestuen. Her fungerer rullebordet ofte som et rulle barbord, der opbevarer dine yndlings spiritus og likører. Du kan også rulle bordet ind i spisestuen eller køkkenet, hvor du kan stille dine kogebøger og dine egne friske krydderurter. Rulleborde til køkken er yderst populære. Rullebordet giver dig mere plads på køkkenbordet til at lave mad og stille andre køkkenredskaber. Stil et rullebord i spisestuen, som kan opbevare dine vinfavoritter. På den måde har du altid vinen tæt på spisebordet, så du hurtigt kan hive en flaske frem, når du forkæler dig selv en fredag aften eller holder middag for venner og familie.

Rulleborde i forskellige farver, størrelser og materialer

Hos Unoliving har vi et stort sortiment af rulleborde, som giver dig mulighed for at finde netop det rullebord, du søger. Har du en mindre spisestue, vil et lille rundt rullebord være perfekt henne i hjørnet. Vælg et rullebord eller serveringsvogn i guld farve og slanke linjer, hvis du ønsker et elegant look. Den fine guldfarve, også kendt osm messing fenish, giver et flot shine, som vil fremstå eksklusivt i din indretning. Har du en skandinavisk indretning, kan du skabe en rød tråd igennem din bolig med et rullebord i træ. Har du mange ting, der skal opbevares, skal du se efter et rullebord med tre eller fire hylder. Ønsker du at kunne gemme nogle ting helt væk, skal du investere i et rullebord med skuffer. Skufferne kan opbevare dine ting, så det ser ryddeligt ud i rummet og visuelt skaber en ren og flot facade. Et sort rullebord har et stilrent look, som altid vil passe ind i enhver stil. Her har du mulighed for at skifte looket med skulpturer, dekorative vaser, blomster og lysestager. Se også vores store udvalg af barborde, konsolborde, skænke, vinreoler og vitrineskabe, som alle vil gøre sig godt i sær i spisestuen. Find masser af inspiration til boligindretning på vores Pinterest profil, hvor vi deler en masse fede idéer til din indretning. 

Find den perfekte serveringsvogn 

Er du på udkig efter ekstra afsætningsplads eller en smart og elegant måde at transporterer mad og service til og fra middagsbordet på, så er et rullebord en lækker løsning. Med et rullebord har du uanede af muligheder. Det kan være en del af indretning med nydelige nipsting i et hjørne, som barbord, eller som bord til sofaen, som hurtigt tages i brug, når der er behov for det. Rullebordet kan dermed have flere funktioner i dit hjem, hvilket ikke kun gør det til et smart, men også praktisk møbel. Scroll ned på siden og se vores store udvalg og find den serveringsvogn, der passer både til din indretningsstil og til dit behov.