Rulleborde

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Find det perfekte rullebord

Leder du efter et rullebord til din spisestue? Rullebordet er blevet et populært møbel, som man i dag ser i manges hjem. Hos Unoliving finder du et bredt udvalg af smarte og flotte rulleborde. Hos os kan du blive inspireret af brands som House Doctor, Broste Copenhagen, Nordal og LaForma, der designer flotte rulleborde i forskellige stilarter og materialer. Tag et kig her på siden og find dit favorit rullebord, der passer til din smag og indretning.

Rulleborde med hjul

Som navnet afslører, er et rullebord er kendetegnet ved at have hjul, så det kan rykkes rundt efter behov. Har du placeret rullebordet i hjørnet af spisestuen, men behøver mere plads når du får gæster på besøg, så kan du nemt rulle bordet ind i stuen midlertidigt. Rullebordet med hjul er et smart og funktionelt møbel, som passer til mange rum. Eksempelvis er der den klassiske plads i spisestuen. Her fungerer rullebordet ofte som et lille barbord, der opbevarer dine yndlings spiritus og likører. Du kan også rulle bordet ind i spisestuen eller køkkenet, hvor du kan stille dine kogebøger og dine egne friske krydderurter. Rullebordet giver dig mere plads på køkkenbordet til at lave mad og stille andre køkkenredskaber. Stil et rullebord i spisestuen, som kan opbevare dine vinfavoritter. På den måde har du altid vinen tæt på spisebordet, så du hurtigt kan hive en flaske frem, når du forkæler dig selv en fredag aften eller holder middag for venner og familie.

Rulleborde i forskellige farver, størrelser og materialer

Hos Unoliving har vi et stort sortiment af rulleborde, som giver dig mulighed for at finde netop det rullebord, du søger. Har du en mindre spisestue, vil et lille rundt rullebord være perfekt henne i hjørnet. Vælg et rullebord i guld farve og slanke linjer, hvis du ønsker et elegant look. Den fine guldfarve, også kendt osm messing fenish, giver et flot shine, som vil fremstå eksklusivt i din indretning. Har du en skandinavisk indretning, kan du skabe en rød tråd igennem din bolig med et rullebord i træ. Har du mange ting, der skal opbevares, skal du se efter et rullebord med tre eller fire hylder. Ønsker du at kunne gemme nogle ting helt væk, skal du investere i et rullebord med skuffer. Skufferne kan opbevare dine ting, så det ser ryddeligt ud i rummet og visuelt skaber en ren og flot facade. Et sort rullebord har et stilrent look, som altid vil passe ind i enhver stil. Her har du mulighed for at skifte looket med skulpturer, dekorative vaser, blomster og lysestager.

Se også vores store udvalg af barborde, konsolborde, skænke og vitrineskabe.