Sideborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Sideborde med flere funktioner

Vil du gerne have et sidebord, der passer til din personlighed og stil, er du kommet til den rigtige side. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af sideborde, hvor der med sikkerhed vil være noget for enhver smag. I vores brede sortiment af borde til stuen, finder du blandt andet sideborde i marmor, metal, glas og mange andre materialer. På siden kan du eksempelvis finde sideborde fra brands som Broste Copenhagen, Dutchbone og flere.

Køb sideborde, hjørneborde, bakkeborde og småborde online. Sideborde, hjørneborde, bakkeborde og små borde findes i alle afskygninger og til alle funktioner. Mange bruger et sidebord på den traditionelle måde, som det lille bord ved siden af sofaen eller lænestolen. De små sideborde er praktiske og er anvendelige i mange placeringer i hjemmet. Faktisk er det kun fantasien sætter grænser for, hvor de små borde benyttes. Eksempelvis kan et sidebord bruges som natbord i soveværelset, som hyggebord på værelset, som pyntebord i entreen eller traditionelt set som følgesvend til stuens lænestol. Det centrale sofabord er i flere hjem blevet afløst at små sofaborde, der er fleksible og nemme at stille netop der, hvor der er brug for et lille bord. Sidebordene er både flotte og praktiske og kan eksempelvis give et lettere udtryk til stuen, end et bombastisk sofabord. Sidebordene kan for eksempel sammensættes, hvis du ønsker to stående ved siden af hinanden for at have mere bordplads foran sofaen. På den måde kan du mikse og matche de borde og farver du bedst kan lide, så de passer til dit hjem og din egen stil. Det kan være to sideborde i samme højde, men det giver også mulighed for at variere og skabe et mere dynamisk udtryk med højden på bordene, hvor den ene kan stilles lidt under den anden. Vores store pallette af sideborde og hjørneborde appellerer til enhver smag uanset ønsker til materiale, højde eller udtryk. 

Se også vores store udvalg af sofaborde, bænke til stuen og TV-borde.

Sidebordet til din indretning og stil

Som sagt har vi mange varianter af sideborde i forskellige farver, materialer og størrelser. Så er du sikker på, at du kan finde et sidebord, der netop passer ind i din stil og indretning. Har du et hjem, der har en gennemgående stil af mørke toner og et lidt mere råt look, har Muubs designet Bronx sidebord i sort, som vil passe perfekt ind. Bordet har et smukt brunt skind til at lægge sine yndlingsmagasiner og bøger i. Har du mere en vovet stil med sjove figurer og farver, vil Crane sidebord fra Dutchbone være et godt møbel til din indretning. Stellet er formet som en fugl, som ser dekorativt ud i rummet. Det vil være en god samtalestarter, når du får nye og bekendte gæster på besøg. Homii har designet et smukt sidebord i marmor, som vil stå flot til den moderne indretning. Marmorpladen og de gyldne ben giver bordet et eksklusivt look.