Bænke til stuen

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stort udvalg af bænke til stuen

En bænk i stuen er både flot og funktionelt. Bænken kan fungere som en ekstra siddeplads, dekorationsbord eller til opbevaring. Alt efter hvilken bænk du søger, har vi hos unoliving.com en bænk, der vil opfylde dine behov. Vi har et bredt udvalg i forskellige størrelser, mærker, materialer og priser fra brands som Bloomingville, House Doctor, WOOOD m.m. Få inspiration her på siden.

 

Flotte bænke til stuen

Her hos unoliving.com har vi et stort udvalg af bænke, som passer til din stue. Bænken har flere funktioner, og er praktisk i den forstand, at du kan bruge den til forskellige formål. Bænken er let at rykke rundt på, så du kan nemt stille bænken frem for en ekstra siddeplads, når du har familie og venner på besøg. Den kan være en erstatning for skrivebordsstolen, hvis du har et lille skrivebord i stuen. Den kan også placeres foran klaveret, så du har en god komfort, når du skal spille din musik, eller bare bruges som pynt med en flot plante oven på. Alt fter hvilket formål du skal bruge bænken til, har vi bænke i forskellige størrelser, materialer, farver og priser, som vil matche dit behov. Så byd bænken indenfor i stuen.

 

Bænke i træ, rattan, beton look og velour

Mangler en ekstra siddeplads i stuen eller udestuen? Se eksempelvis de lækre bænke i både træ og rattan fra Nordal, som vil passe perfekt til diverse rum. Vælger du en bænk til stuen i rattan, vil det smukke flet og den brune nuance give et romantisk look til rummet. Har du derimod et hjem med en moderne nordisk stil, har Bloomingville og Hübsch designet nogle bænke i bambus og egeefinér, der med sit naturlook er ideelle i den nordiske indretning. Er du mere til det rustikke look, har Ib Laursen designet en lækker bænk indisk genbrugstræ. Træet er fra nedbrydning af huse, derfor er træsorterne varierende. Du får altså en bænk, der er unik, som kommer med sin egen sjæl og stemning. AYTM har designet enkle og elegante bænke, som passer ind i flere stilarter. Når du vælger din nye bænk til stuen, kan du også kigge efter det populære velour, som fås i flere farver.

 

En bænk til stuen med flere funktioner

Ikke nok med at bænken kan indgå i stuen og fungere som en ekstra siddeplads, så har bænken også andre egenskaber. Når bænken ikke er i brug, kan du stille bænken op ad væggen og bruge det som dekorationsbord. Placer eksempelvis en flot bakke med levende lys og en lille vase med smukke blomster til som pynt ovenpå rummet. Hvis du mangler et bord til pyteting eller til at smide nøglerne på, kan du også kigge på vores konsolborde. Hvis du mangler en bænk til stuen, hvor du også kan opbevare ting i, så kig eksempelvis på Broste Copenhagen og Novasolo, som har designet bænke med opbevaring, så dine ting nemt kan gemmes væk og tages frem. Hvis bænken har en hård overflade, eller trænger til et nyt look, kan du nemt lægge nogle dekorative puder, tæpper eller lammeskind hen over bænken for at give et hyggeligt og varmt look.