SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

 

Nordal

Danske Nordal er rå og nordisk minimalisme, når det er allerbedst. Inspirationen til de unikke designs skal findes i det gamle Indien og den skandinaviske kultur. Nordal er unik fremtoning, der giver en ganske særlig eksklusivitet til din bolig.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Råt og æstetisk udtryk

Virksomheden fra 1991 er familieejet. Her på siden finder du alt fra vitrineskabe til borde, bænke, rulleborde og reoler fra Nordal. Går du på opdagelse i sortimentet, er det næsten som at træde ind i en hel lille eventyrverden – og det bedste er, at alt, hvad du finder blandt produkterne fra Nordal, kan blive dit. Tag dig god tid til at kigge udvalget igennem, og bestil de produkter hjem, der skal danne ramme om din indretning. Her er mange forskellige muligheder, og i sortimentet fra Nordal finder du helt sikkert også et eller flere produkter, der kan opfylde dine drømme om kvalitet og nordisk design. Inspiration stammer oprindeligt fra det gamle Indien. Stilen har dog ændret sig gennem tiden i takt med, at Nordal har udviklet sig, og nye produkter er kommet til, og i dag forbinder de fleste Nordal med skandinavisk design inspireret af naturen med brug af materialer som træ, glas og jern. Det mere rå og æstetiske look kan også forklares med, at Nordal i dag samarbejder med en række talentfulde designere, hvis indflydelse løbende er med til at forme brandets designmæssige retning. 

Køb møbler fra Nordal online hos Unoliving

Er du til nordisk design, kommer du ikke udenom Nordal. Et stærkt materialevalg, elegante former og en ganske særlig sans for de små detaljer er blot noget af det, der kendetegner designs fra Nordal. De forskellige produkter er lette at kombinere på kryds og tværs med hinanden, hvis du ønsker det. Kør den gennemførte rå stil, eller blød de hårde materialer op ved at style produkterne med mere let og lyst boligtilbehør, der står godt til de mørke møbler. Drøm dig væk her i sortimentet, og udvælg i ro og mag de møbler fra Nordal, der skal hjem til dig at bo inden længe. Derefter kan du lægge dem i kurven, klikke dem hjem og læne dig trygt tilbage velvidende, at vi klarer alt det hårde arbejde for dig. Vi pakker dine nye møbler hurtigt og sikkert, så der blot er tilbage for dig at glæde dig til, at dine møbler fra Nordal lander hjemme hos dig.

Er du vild med skandinavisk design? Så kan du med fordel også tage et kig på vores sortiment af interiør fra kendte mærker som HANDVÄRK og Muubs der, ligesom Nordal, er garanter for unikt og nordisk interiør af høj kvalitet. Kombiner eventuelt de forskellige mærker for at opnå netop det udtryk i boligen, du drømmer om.