Nordal

Nordal

 

Eksklusiv fremtoning

Danske Nordal er en familieejet virksomhed fra 1991, hvis inspiration af design skal findes tilbage i det gamle Indien. Flere interiørprodukter er siden hen kommet til, og stilen har stille og roligt ændret sig gennem tiden. I dag designes produktserien i samarbejde med en række talentfulde designere, hvilket har givet designet et mere råt og æstetisk look, som kan give et hvilket som helst rum en eksklusiv og unik fremtoning.

Hos Unoliving.com har vi et bredt udvalg af produkter fra Nordal, og sortimentet spænder lige fra rå vitrineskabe til stilrene spiseborde.

 

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Rå og æstetisk look

Danske Nordal er rå og nordisk minimalisme, når det er allerbedst. Virksomheden fra 1991 er familieejet, og inspirationen til de unikke designs skal, overraskende nok, findes tilbage i det gamle Indien. Stilen har dog ændret sig gennem tiden i takt med, at Nordal har udviklet sig, og nye produkter er kommet til, og i dag forbinder de fleste Nordal med skandinavisk design inspireret af den rå natur med brug af materialer som træ, glas og jern.
Det mere rå og æstetiske look kan også forklares med, at Nordal i dag samarbejder med en række talentfulde designere, hvis indflydelse løbende er med til at forme brandets designmæssige retning. Uanset hvilket produkt fra Nordal, du tilføjer til dit hjem, vil du dog få et produkt med en unik fremtoning, der giver en ganske særlig eksklusivitet til rummene i din bolig.
Her på siden finder du alt fra vitrineskabe til borde, bænke, rulleborde og reoler fra Nordal. Går du på opdagelse i sortimentet, er det næsten som at træde ind i en hel lille eventyrverden – og det bedste er, at alt, hvad du finder blandt produkterne fra Nordal, kan blive dit. Tag dig god tid til at kigge udvalget igennem, og bestil de produkter hjem, der skal danne ramme om din indretning. Her er mange forskellige muligheder, og i sortimentet fra Nordal finder du helt sikkert også et eller flere produkter, der kan opfylde dine drømme om kvalitet og nordisk design.

 

Køb møbler fra Nordal online hos Unoliving.com

Er du til nordisk design, kommer du ikke udenom Nordal. Et stærkt materialevalg, elegante former og en ganske særlig sans for de små detaljer er blot noget af det, der kendetegner designs fra Nordal, og de forskellige produkter er lette at kombinere på kryds og tværs med hinanden, hvis du ønsker det. Kør den gennemførte rå stil, eller blød de hårde materialer op ved at style produkterne med mere let og lyst boligtilbehør, der står godt til de mørke møbler.
Når du køber møbler fra Nordal hos Unoliving.com, får du hurtig levering inden for 1-2 uger, fra du lægger din bestilling. Samtidig skal du ikke tænke på fragten. Den betaler vi nemlig, uanset om du køber ét eller flere produkter fra Nordal. Drøm dig væk her i sortimentet, og udvælg i ro og mag de møbler fra Nordal, der skal hjem til dig at bo inden længe. Derefter kan du lægge dem i kurven, klikke dem hjem og læne dig trygt tilbage velvidende, at vi klarer alt det hårde arbejde for dig. Vi pakker dine nye møbler hurtigt og sikkert, så der blot er tilbage for dig at glæde dig til, at dine møbler fra Nordal lander hjemme hos dig.
Er du vild med skandinavisk design? Så kan du med fordel også tage et kig på vores sortiment af interiør fra kendte mærker som HANDVÄRK og Muubs, der, ligesom Nordal, er garanter for unikt og nordisk interiør af høj kvalitet. Kombiner eventuelt de forskellige mærker her hos Unoliving.com for at opnå netop det boliglook, du drømmer om.