Muubs

Muubs

Møbler fra Muubs - in the rough

Muubs er et innovativt møbel- og interiør brand, som har specialiseret sig i at designe og producere møbler og interiør udelukkende i rå materialer, der passer ind i de fleste boligindretninger. Møblerne fra Muubs har et råt og unikt urbant look, som ikke blot tilfører ro og hygge til hjemmet, men som også giver en kontrast til det minimalistiske. De rå produkter bærer på en historie, der tilfører dem en unik karakter, og du sikrer dig derfor et produkt, som ikke findes i andre hjem. Muubs har eget designstudio i Danmark og produktionssteder i såvel Danmark som på Bali.

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

I 2010 ønskede Bent og Dorthe Povlsen at skabe noget unikt inden for møbler og interiør til individuelle hjem. Dette blev startskuddet til Muubs, og med fokus på håndværk og naturen, har Muubs formået at skabe unikke produkter som udtrykker autenticitet og ærlighed.

 
”In the rough” kalder parret stilen for Muubs’ kollektion, og rough er vist det helt rigtige ord at bruge. Alle møbler og accessories fra Muubs har en oprindelig og rustik udstråling. Mange af produkterne er af massivt træ og designet med en næsten jernalder-agtig råhed, som står godt til den moderne stil.

 
Det er dog ikke alle nye designs som slipper igennem nøglehullet og bliver en del af sortimentet, hvor ved skabelsen af nye produkter, skal de nemlig igennem en lidt speciel produkttest. En test som består af en vurdering, om hvorvidt en mand ville have det stående i sit hjem. Det giver kollektionerne kant og et maskulint tvist.

 
Muubs er ikke for alle, men er du vild med et råt og simpelt look, bør du kaste et blik på kollektionerne fra Muubs.