Plankeborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Indret med et flot og moderne spisebord i planker

Et plankebord spisebord er yderst populært, og det er ikke uden grund. Et plankebord spisebord af træplanker giver et meget stilfuldt og rustikt udtryk til indretningen. Træk naturen inden for med et plankebord. Mulighederne inden for planke borde er mange. Du kan få et lille plankebord, så du stadig har mulighed for at tage trenden med i den lille lejlighed. Et plankespisebord giver ligeledes mulighed for at have den store familie eller mange gæster på besøg til middag, hvor I alle kan samles om plankebord spisebordet.

Du kan også få spisebord planker i mange forskellige designs, da træsorterne, overfladebehandlingerne og benene varierer meget. Du kan få et mørkt plankebord, lyst plankebord, slebet plankebord og mere rustikt spisebord af træplanker. Dertil kan du finde plankeborde med markante metalben samt plankeborde med ben i træ. Plankeborde med ben i træ vil passe ind i alle indretninger og hjem, da du her får et spisebord i en klassisk stil. Et plankebord spisebord med metalben er lidt mere industrielt og rustikt at kigge på - dog er træbordpladen med til at nedtone dette, og stadig gøre det naturligt i udtrykket. Et spiseborde planker er du sikker på at kunne have i mange år, da det er udført i robuste materiale, og det vil holde til brug i mange år. Nu er spørgsmålet bare hvilket plankebord, der passer ind i dit hjem? Husk både at tænke på, hvilken stil det skal have samt størrelse.  

Plankeborde fra forskellige spændende brands

I vores store udvalg kan du finde spiseborde i planker fra forskellige spændende brands, som alle har noget forskelligt at byde på. Se for eksempel Brooklyn bordene fra Rowico, som har et understel i træ. Hvis du er til en mere maskuline stil, så er plankeborde spisebordene fra Canett med understel i sort metal til dig. Du skal heller ikke snyde dig selv for spisebordene i planker fra Loft24, som har et meget dekorativt understel også i sort metal. 

Er du ikke så meget til plankeborde, så se hele vores sortiment af spiseborde.