Spiseborde

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find det helt rigtige spisebord

Det traditionelle spisebord er blevet et multifunktionelt møbel, som vi bruger i mange sammenhænge. Alt fra den daglige middag, lektierne, brætspil til den gode snak med vennerne. Hos unoliving.com har vi et bredt udvalg af flotte spiseborde fra flere populære brands som ferm LIVING, Rowico, FDB Møbler, GUBI og LaForma. Få inspiration her på siden. Du kan både finde spiseborde med udtræk og i materialer som træ, marmor og laminat.

 

Spiseborde til en hver stilart

Hos unoliving.com har vi samarbejde med flere lækre brands, som designer smukke og stilfulde spiseborde til dit hjem. Er din bolig præget af det skandinaviske look, vil et spisebord i træ stå flot i din indretning. Er du derimod til det eksklusive look, skal du investere i et spisebord i marmor. Marmoret smukke mønster er med til at gøre et hvert spisebord unikt. Måske er du fan af det moderne plankebord. I så fald har vi flere plankeborde, som har et smukt og rustikt look. Vælg et spisebord med et tidløst design, hvis du veksler mellem flere stilarter. Til spisebordet skal du også finde de rigtige spisebordsstole og måske en ny skænk eller vitrineskab, der passer ind i spisestuen.

 

Placeret spisebordet centralt i dit hjem

Spisebordet er et centralt element i dit hjem. Det er her, vi samles og spiser morgenmad, imens vi tjekker mobilen eller avisen for de seneste nyheder. Det er ved spisebordet, vi sidder og har de gode og de mere alvorlige samtaler. Det er over spisebordet, vi klinker vinglassene, når vi nyder en god middag med gode venner og familie. Det er også her, vi stiller fødselsdagskagen og fejrer fødselaren.

 

Spisebordets mange funktioner

Funktionerne for et spisebord er mange og veksler måske fra hverdag til weekend, fra år til år eller fra generation til generation. Nutidens store samtalekøkkener kalder på det rustikke langbord, ligesom udestuen er blevet et ekstra spisested med behov for et spisebord. Meget af livet leves omkring bordet – tænk på, hvad I bruger jeres til, inden I vælger. Der skal ikke bare være plads til alle, der skal være plads til det hele.
Hvis I er en familie, der får mange gæster på besøg vil et spisebord med udtræk og ekstra plader være en fordel for jer, så I kan justere længden af bordet til jeres behov. Er I en børnefamilie vil et spisebord med en laminatoverflade være god, da det er nemt at tørre af for madrester. Bor du i en mindre bolig, vil et mindre rundt spisebord ikke blot være praktisk, men vil også inkludere alle, der sidder rundt om spisebordet.
Rundt om spisebordet skal du finde dig nogle komfortable spisebordsstole, som matcher med din smag.

 

Spisebord til 4, 6 eller 8 personer?

Måske er I kun 4 personer til daglig, men ofte flere i weekenderne – så er det praktisk med et spisebord med tillægsplader. Gør plads til venner, weekendbørnene eller til den store bagedag med familien. Et kvadratisk spisebord bliver hurtigt ovalt eller rektangulært med indbyggede, funktionelle udtræksplader, så der er plads til alle. Et spisebord med udtræk tilpasser sig jeres liv og kan have alle de funktioner, som I har brug for. Invitér familie og venner uden at ungerne skal sidde ved et bord for sig selv, hold middag for kollegaerne uden at skulle hente havebordet ind for at forlænge bordet, og giv plads til både spisning, syning, lektier og bagning ved spisebordet, uden at alt skal pakkes væk ved hvert måltid. Vælg derfor et spisebord med plads.

 

Hvide, mørke eller farvet spiseborde

Mørkt træ er in lige nu og skaber den idelle retro effekt, som er oppe i tiden, men måske er du mere til et helt sort spisebord, som kan matches med farverige stole, eller et skønt hvidt ellipsebord, der passer til både den ældre og den yngre generations indretning. Hvad der er moderne i dag bliver måske en klassiker i morgen, så vælg det spisebord, der passer netop jeres behov og smag. Stilen og farven skal passe til (eller skabe) indretningen. Funktionerne skal dækkes i både hverdagen og weekenden, og der skal være plads til alle, uanset om I er få eller mange.