Spisebordsstole

Spisebordsstol

 

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Spisebordsstole til alle hjem og stilarter

Spisebordsstol - et af hjemmets møbler, som du tilbringer allermest tid med. Vælg derfor en spisestuestol i lækkert design og god kvalitet, så du får en behagelig oplevelse i mange år frem. Vælg f.eks. den populære skalstol. Bliv guidet til din næste spisebordsstol. Den findes i et væld af farver og kvaliteter, og den rengøringsvenlige udformning gør den anvendelig i hele hjemmet – både i køkkenet, på kontoret og i børneværelset. Mix og match dine spisebordsstole med farver eller klassisk sort eller hvid, og pynt med skind for et personligt præg og unik stil.

 

Gå ikke på kompromis

Spisebordsstole er mere end blot en siddeplads, så gå ikke på kompromis, når du skal finde den helt rigtige spisestuestol til dit hjem. Vælg mellem træ, læder, plastik eller det praktiske kunstlæder. Vælg den rigtige farve og fremfor alt vælg en stil og en komfort, der passer til din indretning og til din dagligdag. Brug spisebordsstole overalt i hjemmet.

 

Skal du vælge skalstolen?

Alle kender den populære skalstol, som er anvendelig i hele hjemmet – både i køkkenet, på kontoret og i børneværelset. Funky farver og rengøringsvenlig udformning præger andre og flere af Unolivings store udvalg af den uundværlige spisestuestol. Retro-inspireret komfort kombinerer træ og tekstil, moderne plast giver den traditionelle spisestol fantasi og kreativitet, og polstrede sæder skaber lange, hyggelige aftner ved spisebordet. Mix og match dine spisebordsstole for et personligt præg eller en unik stil. En skalstol har fået topplacering på listen over klassikere, og der er den kommet for at blive! Kort sagt: En moderne klassiker.

 

Traditionelt træ…

En træstol går aldrig af mode, og om du vælger en lys træsort for den klassiske, nordiske stil eller en mørkere, for at tilføje lidt retro, ændrer ikke på træspisestuestolens status som klassiker. Lige eller skæve ben, sæde i stof, træ eller læder…kombinationerne er uendelige, og når du køber god kvalitet, køber du en stol, der aldrig af går af mode. Vælg en spisebordsstol i træ, når du ønsker en stol, der passer ind i en enhver indretning. Vær ikke bange for at kombinere med spiseborde i andre materialer – træ er også smukt sammen med metal, glas eller plastik.

 

Stolen til overalt!

Brug spisebordsstolen over alt i hjemmet og på kontoret. En god spisestuestol handler om tidsløst design og materialer, der holder, uanset om du foretrækker rustikke træstole, moderne plastikstole eller skønne retrostole i læder. Omkring spisebordet er spisestuestolen naturligvis uundværlig, men også andre steder er den anvendelige stol blevet en naturlig del af indretningen. I køkkenet omkring køkkenbordet finder vi ofte de praktiske spisebordsstole i kunstlæder – lige til at tørre af med en fugtig klud, når ungerne har spist aftensmad. I soveværelset fungerer den enkeltstående spisebordsstol som aflæggerplads til tøj og siddeplads, når strømperne skal på. På kontoret er der plads til snak omkring mødebordet med komfortable spisestuestole i blødt tekstil.